Forum Settings
       
Reply To Thread

Errors when postingFollow

#1 Sep 12 2015 at 10:16 PM Rating: Good
***
3,566 posts
So lately the site has been SUPER slow, especially when it comes to posting replies on a thread.

Over the last few days, I've seen delays up to nearly a minute when hitting the Post button. Usually when this happens I get an error page that complains about a Proxy Error (I'm not using a proxy). The kicker there is that the post goes through when this happens. While it's deciding whether to error me out or not, I also can't visit any other Zam page until it's done.
____________________________
svlyons wrote:
If random outcomes aren't acceptable to you, then don't play with random people.
#2 Mar 18 2016 at 10:19 PM Rating: Good
***
3,566 posts
Looks like this has gotten a lot of attention

Anyway I managed to snag the error message this time:

Your bloody server wrote:
Proxy Error

The proxy server received an invalid response from an upstream server.
The proxy server could not handle the request POST /fcluster/Post.pl.

Reason: Error reading from remote server


I'm not using a proxy server (do people still do that?) and this only ever happens here, so it's you.

Also ignoring the problem hasn't made it go away.
____________________________
svlyons wrote:
If random outcomes aren't acceptable to you, then don't play with random people.
Necro Warning: This post occurred more than thirty days after the prior, and may be a necropost.
#3 Jun 19 2016 at 7:56 AM Rating: Good
Sage
Avatar
**
677 posts
I'm getting the above error today along with multiple other errors. The site is almost unusable at the moment, sigh.
Necro Warning: This post occurred more than thirty days after the prior, and may be a necropost.
#4 Aug 24 2016 at 12:11 PM Rating: Good
***
3,566 posts
I also get:

[there was an error processing this directive]

a lot.
____________________________
svlyons wrote:
If random outcomes aren't acceptable to you, then don't play with random people.
Necro Warning: This post occurred more than thirty days after the prior, and may be a necropost.
#5 Aug 24 2016 at 6:41 PM Rating: Excellent
Archmage Callinon wrote:
I also get:

[there was an error processing this directive]

a lot.


Thanks, I've passed along these errors to ZAM. They are aware of them and look to fix the site problems at some point.
#6 Aug 26 2016 at 3:03 AM Rating: Good
Gave Up The D
Avatar
*****
12,259 posts
Probably when the legacy site is no longer viable and corporate says to shut it down.
____________________________
Shaowstrike (Retired - FFXI)
91PUP/BLM 86SMN/BST 76DRK
Cooking/Fishing 100


"We don't just borrow words; on occasion, English has pursued other languages down alleyways to beat them unconscious and rifle their pockets for new vocabulary."
— James D. Nicoll
#7 Mar 25 2017 at 12:39 PM Rating: Good
***
3,223 posts
Gidono wrote:
Archmage Callinon wrote:
I also get:

[there was an error processing this directive]

a lot.


Thanks, I've passed along these errors to ZAM. They are aware of them and look to fix the site problems at some point.


So... what, 7 months later and it still isn't fixed? lol.

The site still takes ages to load and every other time I attempt to post or edit, I get the aforementioned errors constantly.

What gets me is that it is like clockwork, where the server refuses to respond for ~30 seconds every 5 minutes, like clockwork.

EDIT: And just after posting this, like 5 min later, now it's failing to load the CSS so the actual forums are unreadable gibberish. cute.

Edited, Mar 25th 2017 2:45pm by Lyrailis
Reply To Thread

Colors Smileys Quote OriginalQuote Checked Help

 

Recent Visitors: 28 All times are in CDT
Gidono, Anonymous Guests (27)