Forum Settings
       
This Forum is Read Only

Beta signup QuestionFollow

#1 Feb 08 2010 at 11:47 AM Rating: Decent
3 posts
Why won't the official website let me apply for the beta? I have a Square Enix account, but when I try to log in for the beta it says my account password or id is incorrect. I know for a fact its not incorrect. I have emailed them asking them like a week ago and no answer its starting to make me a little angry. Could anyone help? Thanks guys.
#2 Feb 08 2010 at 11:49 AM Rating: Decent
Scholar
**
350 posts
I think there are different types of SE accounts. Just create a new account and chill out!
#3 Feb 08 2010 at 12:12 PM Rating: Decent
Scholar
Avatar
***
2,536 posts

There should be a way to retrieve your pword automatically, no? Either the system where you click "Forgot my pword" and it immediately sends you an e-mail with your pword, or you answer a question you specified when you signed up for your account.
____________________________
FF11 Server: Caitsith
Kalyna (retired, 2008)
100 Goldsmith
75 Rng, Brd
Main/Acc
Exp/Hybrid
Str/Attk
Spam/Others
#4 Feb 08 2010 at 12:56 PM Rating: Default
**
555 posts
I think by now, at least...50% of the World's population signed up for FFXIV Beta. Fair to say? lol
____________________________
Retired 75PLD
Hades Server
Obsidian Linkshell

WoW Fails.


#5 Feb 08 2010 at 1:15 PM Rating: Decent
**
800 posts
Cyiode wrote:
I think there are different types of SE accounts. Just create a new account and chill out!


I can confirm this. The account for the SE forums and the account for the Beta are two different accounts. This had me messed up for a day or so too. Just create an account through the Beta website.
#6 Feb 08 2010 at 1:35 PM Rating: Decent
**
566 posts
The SE ID that I used for beta sign-up was the same one I had to create for security token.
#7 Feb 08 2010 at 3:02 PM Rating: Good
***
1,142 posts
Hydragyrum wrote:
Cyiode wrote:
I think there are different types of SE accounts. Just create a new account and chill out!


I can confirm this. The account for the SE forums and the account for the Beta are two different accounts. This had me messed up for a day or so too. Just create an account through the Beta website.


This doesn't seem right.

I never created a new account for beta. I just used the one I had already (the one with my token).
____________________________
-Zenoxio (FFXI)
-Zeno Silverberg (FFXIV)
The Dunes, circa 2003
@redditFFXIV
#8 Feb 08 2010 at 3:05 PM Rating: Default
**
555 posts
Maybe this will help:

http://www.gametrailers.com/user-movie/final-fantasy-xiv-14-beta/336541
____________________________
Retired 75PLD
Hades Server
Obsidian Linkshell

WoW Fails.


#9 Feb 08 2010 at 3:41 PM Rating: Good
**
800 posts
Zenoxio wrote:
This doesn't seem right.

I never created a new account for beta. I just used the one I had already (the one with my token).


I quit FFXI before they introduced tokens, so I can't say anything about those. What I was referring to is that the http://member.square-enix.com/na account is different than the beta (and apparently the FFXI token) account. I thought I was going crazy at first because I could log into the SE members page but the beta was still giving me the electronic finger.
#10 Feb 08 2010 at 4:33 PM Rating: Decent
*
181 posts
Jakalman wrote:
Why won't the official website let me apply for the beta? I have a Square Enix account, but when I try to log in for the beta it says my account password or id is incorrect. I know for a fact its not incorrect. I have emailed them asking them like a week ago and no answer its starting to make me a little angry. Could anyone help? Thanks guys.


You need a Square Enix ID Account, make sure you're not trying to use a Square Enix Members Account. If it says you're password or ID is incorrect then obviously it is incorrect, even if you know for a fact that it's valid. It's really simple, just create another Square Enix ID Account and either print out you're password and ID or write it down with pen and paper. A little bit of brain power and you would've figured this out on your own, it doesn't really need to be asked on a forum, lol.

Edited, Feb 8th 2010 5:35pm by KeeperOfTheStaff
#11 Feb 08 2010 at 4:53 PM Rating: Good
Sage
***
1,246 posts
Are you sure you're using the right password? Not trying to put in your Playonline one by force of habbit or something?
____________________________
Meowth!
#12 Feb 08 2010 at 5:06 PM Rating: Excellent
***
1,142 posts
Hydragyrum wrote:
Zenoxio wrote:
This doesn't seem right.

I never created a new account for beta. I just used the one I had already (the one with my token).


I quit FFXI before they introduced tokens, so I can't say anything about those. What I was referring to is that the http://member.square-enix.com/na account is different than the beta (and apparently the FFXI token) account. I thought I was going crazy at first because I could log into the SE members page but the beta was still giving me the electronic finger.


The beta says "Possess a Square Enix ID account". That is not a Square Enix Members Account. They are different.

Edited, Feb 8th 2010 6:06pm by Zenoxio
____________________________
-Zenoxio (FFXI)
-Zeno Silverberg (FFXIV)
The Dunes, circa 2003
@redditFFXIV
#13 Feb 08 2010 at 9:36 PM Rating: Decent
3 posts
Thank you everyone. I finally figured it out. Everytime I was hitting create account it never sent the email. So its all good now thank you guys.
This forum is read only
This Forum is Read Only!
Recent Visitors: 20 All times are in CST
Anonymous Guests (20)