Forum Settings
       
This Forum is Read Only

Benchmark question. Follow

#1 Jul 31 2010 at 6:34 PM Rating: Decent
Scholar
**
375 posts
I have seen all the post talking about my XXX computer got a low score why?

Everyone talks about what score they got... I cant really tell what my score is... It is VERY inconsistent. and I dunno why.


First time I ran it I got 5800~
Second time I ran it, 1800~
Third time 3000~
Fourth Time 1200~
Just ran it again a few moments ago and I got a 4809

It is highly annoying
____________________________
FFXIV- Laell Orias Conjurer
Server- Besaid

"But Phillip... he's a girl crab.
#2 Jul 31 2010 at 6:39 PM Rating: Good
***
1,566 posts
Are you certain you're running it on the same resolution each time? Also, is there anything else graphically demanding running when you get your lower scores? I know I did something as simple as turning Windows Aero off and got an additional 300 points.
#3 Jul 31 2010 at 7:57 PM Rating: Good
Scholar
**
375 posts
Usually i run it on a fresh start up. before running anything else. I have areo disabled.
____________________________
FFXIV- Laell Orias Conjurer
Server- Besaid

"But Phillip... he's a girl crab.
#4 Jul 31 2010 at 7:58 PM Rating: Decent
*
194 posts
I've run it a few times, since I'm sick and feel the need to observe anything I can about the game at this point, and my score has been very stable. Only change was when I slightly overclocked my CPU and it bumped the score a couple hundred points. Other than that, the score has been rock stable, but I also have not had anything running in the background, either.
____________________________
FFXI: Edalya, Valefor Server 99WAR/99PLD/99DNC/75DRG (Retired)
FFXIV: Edalya Evenstar, Excalibur Server 46DRG
#5 Jul 31 2010 at 8:08 PM Rating: Decent
Sage
***
1,675 posts
We would have to know your system specs, what mode you're running it on (High/Low), and what programs are running in the background.

Plus are you doing stuff while the benchmark is going on?

Knowing nothing about your system I could only guess some sort of CPU throttling, or bad PSU?

My benchmark only varies about 10-40 points every run.
This forum is read only
This Forum is Read Only!
Recent Visitors: 16 All times are in CST
Anonymous Guests (16)