Forum Settings
       
This Forum is Read Only

Bug report advocate?Follow

#1 Aug 20 2010 at 9:17 PM Rating: Good
Is there anyone who would be willing to pass along a bug report for me? I couldn't find it in the forums section, and I can't file a report myself. From what I keep hearing here, the beta forum is ignored anyway, so I'm hoping a real report will be noticed.

Quote:
What: Mouse cursor disappears
When: Character Creation sequence
Environment: Windows 7 64-bit, Fullscreen @ 1920x1080
Boot Version: 2010.08.04.2000
Game Version: 2010.08.17.2000

Description: Mouse cursor disappears when holding the right mouse button and clicking the left mouse button on selectable label or drop down box.

Steps to reproduce:
1) Log into the application with your Square Enix ID.
2) Select Start button in beta client.
3) Select a New slot to create a character.
4) Hover above the Hyur selection label, hold down the right mouse button, and click the left mouse button.

Result: After releasing the left mouse button, the mouse cursor loses visibility.

Note: Performing the opposite click order (hold left mouse button, click right mouse button) will reset the cursor's visibility.

If anyone could do this for me, I'd really appreciate it. Thanks!
____________________________
Steam: Xavier1216
FFXI: Astyanax (Bismarck)


#2 Aug 20 2010 at 9:29 PM Rating: Good
Avatar
***
1,416 posts
Only Alpha testers can submit actual bug reports. But, does your cursor come back? Mine disappears a lot, until i try to do something.
____________________________

#3 Aug 20 2010 at 9:33 PM Rating: Good
Teneleven wrote:
Only Alpha testers can submit actual bug reports. But, does your cursor come back? Mine disappears a lot, until i try to do something.


Not by moving around and clicking or anything. The only two things I have done that seem to reset the cursor's visibility are:

1) Hold the left mouse button and click the right mouse button over the same type of selectable component (reverse order of starting the problem).
2) Get the focus of another window (alt+tab), then refocus back to the client. But that doesn't work in fullscreen mode.
____________________________
Steam: Xavier1216
FFXI: Astyanax (Bismarck)


#4 Aug 20 2010 at 9:37 PM Rating: Good
Avatar
***
1,416 posts
I'll post your comment in general discussion. Hopefully an alpha tester will report it, if it hasn't been reported all ready.
____________________________

#5 Aug 21 2010 at 11:07 AM Rating: Good
Teneleven wrote:
I'll post your comment in general discussion. Hopefully an alpha tester will report it, if it hasn't been reported all ready.


Yeah, it seems like I can't even do that. Unless they're hiding the option really well, I can't even post in the feedback forum.

Battle speed is fine. But when killing a mob, if there are adds, it really should autoselect the next add. Also those **** mole things keep effing me up because they dig underground and you can't target them again after they resurface. I find myself having a lot of fun in the game until crap like that happens.
____________________________
Steam: Xavier1216
FFXI: Astyanax (Bismarck)


This forum is read only
This Forum is Read Only!
Recent Visitors: 25 All times are in CST
Anonymous Guests (25)