Forum Settings
This Forum is Read Only

Help! Lost HP/MP bar?!Follow

#1 Aug 21 2010 at 8:22 AM Rating: Good
339 posts
I just started the beta yesterday and today I thought I'd give it a go on my big TV.

After playing with the resolutions to see which looked best, somehow I have lost the HP/MP/TP bar from my screen?!

My first thought is it somehow has been pushed off screen while I was changing resolutions. It's still their when I use 1920x1080 (but that makes the UI too small).

When I try and use 1360x768 (i think it's that, its the one I think looks best) or 720 theres no hp/mp/tp bar. I've tried everything I can think off but I cannot get it back.

Any beta testers out there experienced this and know of a fix? Is there a way to reset the UI?

Thanks for any help.
#2 Aug 21 2010 at 6:09 PM Rating: Good
339 posts
Thought I add this if it happens to anyone else.

I found if you play with resolutions you can lose some of the UI, In my case the HP/MP/TP bar.

If this happens, (in Win 7) go to your documents folder > My Games > FFXIV > User > Theres an UI document in there somewhere.

Delete that and it will reset it.

#3 Aug 21 2010 at 6:43 PM Rating: Default
61 posts
Wrong forum. There should be a special beta forum for this stuff.. Be sure to report it. Thanks.
#4 Aug 22 2010 at 3:04 AM Rating: Excellent
2,536 posts
Kargara wrote:
Wrong forum. There should be a special beta forum for this stuff.. Be sure to report it. Thanks.

Except that new testers can't report stuff. Fail.
FF11 Server: Caitsith
Kalyna (retired, 2008)
100 Goldsmith
75 Rng, Brd
#5 Aug 22 2010 at 4:02 AM Rating: Good
1,536 posts
yea TC everyone has the same problem, your only choice is to play it on 1920x1080...atleast i haven't found a solution for it yet.

EDIT: ok it seems like you've found a solution :P

Edited, Aug 22nd 2010 6:04am by SolidMack
This forum is read only
This Forum is Read Only!
Recent Visitors: 17 All times are in CDT
Anonymous Guests (17)