Forum Settings
       
This thread is locked

error... :sadface:Follow

#1 Sep 02 2010 at 12:06 PM Rating: Sub-Default
6 posts
"The lobby server has encountered an error"
"Error Code: 1015"
"Status: 0"

The game launches just fine, but I get this error message every time I click start. I have yet to even be able to create my character either due to these errors which I was getting before this last downtime we just had... the downtime itself didn't help any. And the fact that I'm still getting them now too is very frustrating.

Anyone else getting these errors or know how to fix or bypass them? I'm lost as to how to get past this crap and actually into the game.

Edited, Sep 2nd 2010 1:09pm by Wint Lock Thread: Duplicate
#2 Sep 02 2010 at 12:07 PM Rating: Good
*
195 posts
Their servers are not ready! FFS
#3 Sep 02 2010 at 12:08 PM Rating: Good
Scholar
31 posts
If you actually read the forums you'd know that everyone everywhere is getting this.
#4 Sep 02 2010 at 12:08 PM Rating: Good
Scholar
***
1,536 posts
what?! omg this is news to us!
____________________________
MUTED
#5 Sep 02 2010 at 12:09 PM Rating: Excellent
RIDDER wrote:
Read the 3 threads under this one first because they cover the same issue! FFS


Smiley: tongue

Someone write me a script to auto red arrow they duplicate threads............
____________________________
Drulian Griggory - Meneldor. Member of There Is No Fifth Star


This thread is locked
This Forum is Read Only!
Recent Visitors: 20 All times are in CST
Anonymous Guests (20)