Forum Settings
       
This Forum is Read Only

Need some help..Follow

#1 Sep 02 2010 at 1:02 PM Rating: Decent
Scholar
*
103 posts
Got into the BETA today <3.

Have played for about an hour earlier today(just got home from work). When I played i couldnt find a way to see how tough a enemie was, neither could I find out how you reply to someone in the chat window(was ctrl+r in XI).

Anyone wanna help me?
#2 Sep 02 2010 at 1:08 PM Rating: Good
A ctrl+R type reply is in the works, but not in game yet.


Mob conning comes from a little colored dot next to the mobs target name now. It goes, in order of highest to lowest difficulty:

Red > Orange > Yellow > Green > Blue


Red: IT
Orange: VT
Yellow: Tough
There is no Even Match anymore it seems
Green: D/C
Blue E/P
#3 Sep 02 2010 at 1:09 PM Rating: Decent
***
1,457 posts
The enemies difficulty is marked by the little circle next to the mobs name. Ususally green and blue are ok to fight, yellow I've defeated but usually much harder, and red is a no-no.

if you played ffxi:
green/blue are like decent challenge - easy prey
yellow is even match - very tough
and red is incredibly tough

There is no ctrl+r command in beta, they'll probably add it in retail i'd imagine. Why, I don't know.
____________________________
Hunter Avril
Rogue Ultra
Paladin Awhellnah
Mage Shantotto
Shaman Lakshmi
Faith (Valefor)

#4 Sep 02 2010 at 1:12 PM Rating: Decent
Scholar
*
103 posts
Thanks guys.

I'll use this post to ask another thing.
Before I headed to work today I was able to play. Now when I tried to log in, it says there is an update. But two times now it has "timed out". Nothing happens, no connections nothing. Why is that? Pretty annoying =(.
ANd dont say anything about ports, cause I downloaded it yesterday with full speed, so that's not the problem.
#5 Sep 02 2010 at 1:15 PM Rating: Decent
***
1,457 posts
Theraniel wrote:
Thanks guys.

I'll use this post to ask another thing.
Before I headed to work today I was able to play. Now when I tried to log in, it says there is an update. But two times now it has "timed out". Nothing happens, no connections nothing. Why is that? Pretty annoying =(.
ANd dont say anything about ports, cause I downloaded it yesterday with full speed, so that's not the problem.


There is a thread on this. Look through the ones on the first page here.
____________________________
Hunter Avril
Rogue Ultra
Paladin Awhellnah
Mage Shantotto
Shaman Lakshmi
Faith (Valefor)

#6 Sep 02 2010 at 1:15 PM Rating: Good
It's a known issue where the SE patcher gets stuck.
This forum is read only
This Forum is Read Only!
Recent Visitors: 21 All times are in CST
Anonymous Guests (21)