Forum Settings
       
This Forum is Read Only

Anyone else not seeing drops in log after update?Follow

#1 Sep 04 2010 at 2:24 PM Rating: Good
***
2,815 posts
I thought I wasnt getting any more drops at all. But looks like my loot is still dropping, it's just not showing up in the log. After turning all filters 'on' I can now see when they drop from my pool into my inventory, but still not showing anything when the item actually goes into my pool. Kind of annoying.
____________________________
Minecraft : My anti-MMO
Terraria : My anti-Minecraft
#2 Sep 04 2010 at 2:33 PM Rating: Decent
*
81 posts
I've been having trouble knowing whether or not I'm getting any loot at all. I'm not familiar with the previous games so I don't know if you have a button you're supposed to hit to pick up loot, or if it just puts itself in your bag automatically. Either way, I have discovered I have picked up some stuff by checking my bag, I just don't know when or what dropped it.

I'm hoping that whatever update is downloading at the moment fixes how I was having trouble towards the end of my play last night, where my combat didn't seem to be working right. I would select something, hit "C" to lock on it, and then when I'd hit my attack, it wouldn't do anything at all. Maybe it's me, but I'm thinking it started glitching last last night. Anyhow, I'm back today, waiting for the update to finish (it keeps sticking at 94%) and I'm hoping things are better today.

~M~
____________________________
Just Play - Have Fun!
#3 Sep 04 2010 at 2:34 PM Rating: Decent
***
3,825 posts
I'm seeing my drops AND I'm seing everyone elses drops reported as my own.
____________________________
FFXI:Sylph - Perrin 75 Hume THF; Retired (At least from my use any way)
EVE Online:ScraperX; Retired
WAR:IronClaw- Peryn SW;SkullThrone- Grymloc BO; Retired


#4 Sep 04 2010 at 2:34 PM Rating: Good
***
3,129 posts
Mimotep wrote:
I've been having trouble knowing whether or not I'm getting any loot at all. I'm not familiar with the previous games so I don't know if you have a button you're supposed to hit to pick up loot, or if it just puts itself in your bag automatically. Either way, I have discovered I have picked up some stuff by checking my bag, I just don't know when or what dropped it.

I'm hoping that whatever update is downloading at the moment fixes how I was having trouble towards the end of my play last night, where my combat didn't seem to be working right. I would select something, hit "C" to lock on it, and then when I'd hit my attack, it wouldn't do anything at all. Maybe it's me, but I'm thinking it started glitching last last night. Anyhow, I'm back today, waiting for the update to finish (it keeps sticking at 94%) and I'm hoping things are better today.

~M~


Loot was added to your bags(well, Inventory anyways. So used to using the term 'bags' from WoW) Automatically in FFXI.

I can't say for XIV, though, as the 4.70GB patch is at roughly 60%. I hope to find out within a few days though!

Edited, Sep 4th 2010 4:35pm by Lyrailis
#5 Sep 04 2010 at 2:36 PM Rating: Decent
28 posts
Noticed this while trying to get wind shards. 5 minutes later I see a bunch of system messages pop up and have a bunch of items I didn't before. Could be they fixed it right then or that it's just hugely delayed right now. But you will eventually get the items.
#6 Sep 04 2010 at 2:38 PM Rating: Decent
*
81 posts
Thanks Lyra. I figured that had to be how it was done because I searched everywhere and couldn't find any way to pick something up.

I'm a Wow'er too so I'll prolly call them bags for a while too . . . ;-)
____________________________
Just Play - Have Fun!
#7 Sep 04 2010 at 2:42 PM Rating: Good
Scholar
***
1,090 posts
Mimotep wrote:
I'm hoping that whatever update is downloading at the moment fixes how I was having trouble towards the end of my play last night, where my combat didn't seem to be working right. I would select something, hit "C" to lock on it, and then when I'd hit my attack, it wouldn't do anything at all. Maybe it's me, but I'm thinking it started glitching last last night. Anyhow, I'm back today, waiting for the update to finish (it keeps sticking at 94%) and I'm hoping things are better today.

Late last night was just a problem with massive server lag. It cleared back up again a bit after midnight pdt and seemed fine until I logged around 4ish.
This forum is read only
This Forum is Read Only!
Recent Visitors: 12 All times are in CST
Anonymous Guests (12)