Forum Settings
       
This Forum is Read Only

13001 the lobby server connection has encounter.....Follow

#1 Sep 05 2010 at 10:38 AM Rating: Decent
3 posts
I am getting this message on two different pc's "13001 the lobby server connection has encountered an error. Error Code 1015"

My servers are up and running acording to this site. Also have two seperate accounts. any sugestions as to what might be happenning with the game?

thanks in advance for the help.
#2 Sep 05 2010 at 10:39 AM Rating: Good
**
275 posts
Maintenance. For another 30 minutes.
____________________________

#3 Sep 05 2010 at 10:40 AM Rating: Good
Avatar
****
4,150 posts
Maintenance was scheduled 8:00-10:00 PDT. Pretty sure that's been posted already.

If the servers are showing as up, perhaps it got done early.
____________________________
FFXI-Garuda 2003-2009; Lakshmi 2011-8/20/13 (retired)
FFXIV: ARR - Ghost Bear, Balmung server
#4 Sep 05 2010 at 10:42 AM Rating: Excellent
**
603 posts
They are doing maintenance from 8:00 - 10:00 (PDT)

The "server status" pages are showing everything is up, because they are. When SE is doing maintenance they often still have the servers up and running.

Always check the main page at http://dev-na.ffxiv.com

See you in about 20 minutes!
#5 Sep 05 2010 at 9:55 PM Rating: Decent
Scholar
*
178 posts
You mean an hour and 20mins??
#6 Sep 05 2010 at 9:58 PM Rating: Decent
That "8:00-10:00" is military time...it happened already this morning. If you looked at the maintenance notice earlier this morning, it showed the GMT equivalent beside the PDT...in military time. The issues right now are the result of a server crash. There was no maintenance notice, no "We will be starting maintenance in 10 minutes, please log out" messages...the servers just conked out. So unless this was unscheduled emergency maintenance, it's a crash.

Edit: and if you look at the time stamps in the posts above, they're from this morning.

Edited, Sep 5th 2010 8:59pm by Aurelius
#7SandorTheHound, Posted: Sep 05 2010 at 10:00 PM, Rating: Sub-Default, (Expand Post) oh hey wait. shouldnt you be telling this guy AND THE OTHER GUY... to read the post... since i just posted about?
#8 Sep 05 2010 at 10:01 PM Rating: Decent
Scholar
45 posts
Wow someone got a temper lmao
#9 Sep 27 2010 at 8:07 AM Rating: Default
6 posts
hi all
i haveing same prob with lobby, my friend is only few states away from me and he has had no probs getting on to game,
he is on figaro server, i been trying get on saronia, few times got to char screen and started load b4 cut out :(
#10 Sep 28 2010 at 8:04 PM Rating: Decent
6 posts
hi all, the mait was over 6hr+ ago, and seems b doing same error again, was on figaro and got dc while loging, tried get bk on and bk to the same error :(
#11 Sep 28 2010 at 8:28 PM Rating: Decent
You guys need to check the date on the posts. This thread was started almost a month ago.
This forum is read only
This Forum is Read Only!
Recent Visitors: 27 All times are in CST
Anonymous Guests (27)