Forum Settings
This Forum is Read Only

Crash after Crash!!??Follow

#1 Sep 13 2010 at 9:56 PM Rating: Decent
16 posts
My specs: intel i7 920 processor 2.67 Ghz x8, MSI X58 Platnum Motherboard Gamer series, 6 gigs DDR3 Ram, two Radeon HD 4850 graphics cards crossfired , and its crashing alot I hope its the Beta Because with my specs i am possitive I should not be having Problems !!!
#2 Sep 13 2010 at 10:00 PM Rating: Decent
Edited by bsphil
21,739 posts
Yeah I crash a lot too, it's just a buggy game.
His Excellency Aethien wrote:
Almalieque wrote:
If no one debated with me, then I wouldn't post here anymore.
Take the hint guys, please take the hint.
gbaji wrote:
I'm not getting my news from anywhere Joph.
#3 Sep 13 2010 at 10:55 PM Rating: Decent
16 posts
It also seems really odd there are some days i can play hours on hand and other days crash after crash ...can any one give me a heads up on any reason??
#4 Sep 14 2010 at 12:56 AM Rating: Decent
37 posts

I also crash alot in full screen mode.

After looking about alot of players with xfire or sli are crashing.

I know 100% its not my system and i bet its not yours either , thus they will have to fix it.n Ive run every stability test going and system is solid.

Let just keep fingers crossed
Intel i7 930 @ 4209
6Gb triple ocz Reaper
HIS 5970 @ 900/1150
2x Intel SSD Raid 0
2x Raptors Raid 0

30" Monitor

20m Cable Connection
#5 Sep 14 2010 at 1:06 AM Rating: Good
152 posts
The only thing I'd suggest, as the previous poster, is trying in windowed mode. I play 1920x1080 windowed and haven't had any crashes since the first day or two of Open Beta. I'm keeping everything on max settings otherwise, and not having issues with lag or crashing.

My specs are less than yours, aside from the GPU:
AMD Phenom IIx4 955BE (overclocked to 3.9ghz),
4 gigs low latency (7-7-7-21)ram,
MSI 790fx-gd70 Mobo(highly recommended if you ever go the AMD route),
and a EVGA gtx470 gpu, just slightly overclocked;)(anything more would be PC suicide, because this GPU gets hot;)

Even still, I'm running 60 fps in most areas, 40-50 in areas with heavy load. The first day or so of Open Beta I was running a little laggy, but it's improved a ton since then.

Best of luck to you, and PM me if you have some questions about Overclocking or system tweaking(I build these machines for a living, so it's all up my alley).
#6 Sep 14 2010 at 1:10 AM Rating: Decent
I've been crashing since the update. I dont even play anymore because it crashes randomly. Hopefully this is fixed, because it's obviously more of a game breaker than anything else

Edit: im officially not touching the beta any more -.- a crash every ten minutes.

Edited, Sep 14th 2010 3:36am by DirectorCobbs
Requested self-ban from admin. Later guys, good luck
This forum is read only
This Forum is Read Only!
Recent Visitors: 23 All times are in CDT
Anonymous Guests (23)