Forum Settings
       
This Forum is Read Only

Stamina Bar Dissapeared!!Follow

#1 Sep 17 2010 at 5:05 PM Rating: Decent
*
115 posts

playing with settings, resolutions etc, and got the window perfect... restarted the game with all the new settings in windowed mode and poof! no more stamina bar!

did I miss something? or has anyone else "lost" it?!
____________________________
Arduino Edenfell, Lancer
Disciple of War and Magic
Black Shroud, Gridania
Mysidia

#2 Sep 17 2010 at 5:07 PM Rating: Decent
It's probably buried under another UI component. The location of UI frames doesn't rescale when you change resolutions.
#3 Sep 17 2010 at 5:54 PM Rating: Decent
*
115 posts

yup - checked that... i've moved everything around that i can move... when i was resizing the window before, both full screen and windowed, i could always find it. not sure where its gone! ha.
____________________________
Arduino Edenfell, Lancer
Disciple of War and Magic
Black Shroud, Gridania
Mysidia

#4 Sep 17 2010 at 6:22 PM Rating: Good
Avatar
**
340 posts
I had an issue where the map would end up outside of the viewable area and I would have to drag it by the edge back in. I would try switching resolutions again, and moving it in a bit, and then changing back to where you want it.
____________________________
WoW Blackhand-US-Date of Retirement: 9/21/2010... /Sigh
Devari - 90 Rogue 85 DK Druid/Mage/Warrior 70+

FFXI - Shiva "Retired.... Or not? One more try, honest."
Desmar - 65 Sam 36 Mnk 18 Thf 12 War

FFXIV - Devari Garamond - Sargatanas 50 Paladin / Culinarian / Weaver / Armorer
Beta - Devaria Ariadne - Ultros - Pugilist
#5 Sep 18 2010 at 7:34 AM Rating: Good
Scholar
**
339 posts
I had a problem with losing bits of my UI after changing resolutions.

The fix is: (in Win7) Go to Documents > My Games > Final Fantasy XIV > user > (find the latest folder next as there maybe a few if you have made a few characters) find the "UI" file and delete it.

All your UI things will go back to default.
#6 Sep 18 2010 at 4:11 PM Rating: Decent
1 post
this problem, or rather a similar one, happened to me when i switched from running nvidia 2d surround and switched back to just one monitor at 1920x1080. my stamina bar was no where to be found..., however once i switched back to the 2d surround res it came back. so after a bunch of fiddling around i found that if i wanted to change my res back to one monitor i had to drag the stamina bar onto the far right monitor above the menu icons before i switched resolutions, otherwise it would disapear again lol. kinda wierd.

not sure if that helps you any tho
#7 Sep 18 2010 at 4:56 PM Rating: Decent
*
115 posts

sorted! thank you! deleting the latest UI file did the job - reset it all.

cheers
____________________________
Arduino Edenfell, Lancer
Disciple of War and Magic
Black Shroud, Gridania
Mysidia

This forum is read only
This Forum is Read Only!
Recent Visitors: 16 All times are in CST
Anonymous Guests (16)