Forum Settings
       
This Forum is Read Only

Party Battle IssuesFollow

#1 Sep 24 2010 at 9:00 PM Rating: Decent
Avatar
***
1,609 posts
Is anyone else having issues with the party battle system. I will get into a party with my husband, I will then start attacking the mob, then he can't attack it. Then we try another monster and this time he will start the attack, and then I can't attack. We also tried doing a guildleve together and had the same issue.

Is the game just having lots of bug issues right now?
____________________________


"I've never watched a nuclear explosion myself. That's a couple of degrees of stupid above my limit"- Old Man Harris
#2 Sep 24 2010 at 9:04 PM Rating: Decent
Scholar
*
175 posts
Oh yes, absolutely. Bug delight! I am engaged with a mob and I just stand there while it whacks at me and nearly kills me. I then magically start attacking it. I died a few times over this. I don't know if it is lag or buggy.
____________________________
BST90/BLM90/RDM75/WHM80/BRD75/NIN75/SMN75/THF75/WAR75; Goldsmithing 93; Fishing 100; Ebisu Rod.
#3 Sep 24 2010 at 9:06 PM Rating: Decent
Avatar
***
1,609 posts
Okay just wanted to make sure it wasn't me. I hope they get this figured out soon. Cause it made playing with my hubbie very stressful XD Thanks for the response.
____________________________


"I've never watched a nuclear explosion myself. That's a couple of degrees of stupid above my limit"- Old Man Harris
This forum is read only
This Forum is Read Only!
Recent Visitors: 15 All times are in CST
Anonymous Guests (15)