Forum Settings
       
This Forum is Read Only

Game doesn't startFollow

#1 Oct 04 2010 at 9:58 AM Rating: Decent
5 posts
Ran the game and it just goes to black screen. What gives?
#2 Oct 04 2010 at 10:24 AM Rating: Good
Scholar
*
94 posts
Mines doing that too
#3 Oct 04 2010 at 10:30 AM Rating: Decent
Scholar
**
649 posts
This has been discussed before. Its a software issue. Mine does that if Firefox is running, try shutting your browser down completely before logging on.
____________________________
Molon Labe! http://www.thefiringline.com/HCI/molon_labe.htm


Retired from FFXI 2/08. Gix on Valefor.
#4 Oct 04 2010 at 10:34 AM Rating: Excellent
*****
11,539 posts
A web browser running causes FFXIV to crash on launch....

So first we had vague videos zooming in on chat boxes; now SE is going to ensure the game's mysteries stay mysteries by making it so that you can't even research anything while in game.

"That's part of the fun, isn't it?"

EDIT: Other possibility could be driver issue. Try updating your Catalyst drivers to 10.9 and see if that helps at all.

Edited, Oct 4th 2010 12:36pm by Mikhalia
____________________________
[ffxisig]55836[/ffxisig]

Mikhalia: and FWIW, my posts are 95% helpful, informative, or funny.
Mikhalia: only 5% or less of my posts are utter crap.
Tyapex: 393 posts of utter crap...
Mikhalia: Sounds about right.
#5 Oct 04 2010 at 3:53 PM Rating: Decent
Scholar
**
649 posts
Not at all what I'm saying Mikhalia, the problem goes away for me if I shut down the browser before I start up the game. Once I'm logged on I can restart the browser with no problems.
____________________________
Molon Labe! http://www.thefiringline.com/HCI/molon_labe.htm


Retired from FFXI 2/08. Gix on Valefor.
This forum is read only
This Forum is Read Only!
Recent Visitors: 17 All times are in CST
Anonymous Guests (17)