Forum Settings
       
This Forum is Read Only

No Audio?Follow

#1 Oct 08 2010 at 1:07 PM Rating: Decent
11 posts
Does anyone else not have any sound after updating FFXiV? I updated and logged in, but all i hear is other peoples footsteps and alittle background sounds? I rebooted and checked all my Audio settings on my PC, and re-logged in and same thing.. no audio? Any Advice?
____________________________
Final Fantasy XI - Retired
Server: Valefor
DRK 75 /SAM 37 /WAR 37 /THF 37 /NIN 37 /BST 65

Final Fantasy XIV
Server: Fabul
MRD 20 / CON 12 / LNC 10 / GLD 10 / PUG 10 / THM 10
#2 Oct 08 2010 at 2:34 PM Rating: Decent
11 posts
I even checked the audio settings in game and they are all on maximum? My audio worked just fine before the update. What gives?
____________________________
Final Fantasy XI - Retired
Server: Valefor
DRK 75 /SAM 37 /WAR 37 /THF 37 /NIN 37 /BST 65

Final Fantasy XIV
Server: Fabul
MRD 20 / CON 12 / LNC 10 / GLD 10 / PUG 10 / THM 10
#3 Oct 08 2010 at 2:36 PM Rating: Good
Sage
*
182 posts
Reboot.. reboot fixes alot of things
____________________________
[ffxivsig]1169804[/ffxivsig]
#4 Oct 08 2010 at 3:06 PM Rating: Decent
Avatar
46 posts
Also, check your FFXIV config (not the ingame option). There is a 'Disable Sound' check-box in there. Make sure it is not checked.
____________________________

[ffxivsig]1810135[/ffxivsig]
#5 Oct 08 2010 at 3:09 PM Rating: Decent
11 posts
Ive done all of the above. Still nothing working. Did they change something? I updated my Laptop and it works just fine...
____________________________
Final Fantasy XI - Retired
Server: Valefor
DRK 75 /SAM 37 /WAR 37 /THF 37 /NIN 37 /BST 65

Final Fantasy XIV
Server: Fabul
MRD 20 / CON 12 / LNC 10 / GLD 10 / PUG 10 / THM 10
#6 Oct 08 2010 at 7:41 PM Rating: Decent
***
3,825 posts
Are you playing in windowed mode? If so are you using a controller?

If yes to both, click on the game screen with your mouse. I've had the issue a few times where I was controlling in game but had been browsing between loading and playing and the sound was gone. If no to both I can't help other than suggest driver updates.
____________________________
FFXI:Sylph - Perrin 75 Hume THF; Retired (At least from my use any way)
EVE Online:ScraperX; Retired
WAR:IronClaw- Peryn SW;SkullThrone- Grymloc BO; Retired


This forum is read only
This Forum is Read Only!
Recent Visitors: 27 All times are in CDT
Anonymous Guests (27)