Forum Settings
       
This Forum is Read Only

Tech QuestionFollow

#1 Oct 09 2010 at 9:00 PM Rating: Decent
4 posts
Hey all, didnt see a tech forum so I hope this is ok in general. Been having some pretty bad lag in towns and around gate crystals, NPCs and players taking forever to load and just in general. Non crowded areas and the field are do-able on low settings.

OS: Vista
Processor: AMD Athlon 64 X2 4000+
GPU: Nvidia Gefore GTS 250
Memory: 2046 MB (2 below the minimum specs, not sure how its possible I run the game >.>)

My question is to see better results should I upgrade the memory or the processor? A local computer store quoted me 150 on getting 4 GB's of RAM and install. Thanks for any advice.
#2 Oct 09 2010 at 9:08 PM Rating: Good
**
472 posts
I have a PC and internet connection that should be able to run the game with no issues. I experience lag constantly in cities. The only solution for right now, "for most of us" is to move to Japan.
#3 Oct 09 2010 at 9:20 PM Rating: Decent
Scholar
Avatar
***
2,536 posts
OnzaFay wrote:
Hey all, didnt see a tech forum


Tech Forum

There's also a sticky at the top of this forum specifically for computers, if you looked.
____________________________
FF11 Server: Caitsith
Kalyna (retired, 2008)
100 Goldsmith
75 Rng, Brd
Main/Acc
Exp/Hybrid
Str/Attk
Spam/Others
#4 Oct 09 2010 at 10:02 PM Rating: Decent
4 posts
Moved my question to the tech forum, thanks.
This forum is read only
This Forum is Read Only!
Recent Visitors: 16 All times are in CST
Anonymous Guests (16)