Forum Settings
This Forum is Read Only

SE Logo then black screen, anyone else?Follow

#1 Oct 12 2010 at 9:19 AM Rating: Decent
3 posts
I am wondering if anyone else frequently goes through their log in info, then the PLAY button only to see the SE logo and then a black screen instead of the Opening menu for the game? If anyone has a solution to this intermitent problem I would greatly appreciate the help. Thanks!
#2 Oct 12 2010 at 9:27 AM Rating: Decent
26 posts
Yes this happened to me 2 days ago. Nothing fixes this you just have to keep trying, it took me about 6 tries with 5 minutes between tries and it just worked. I changed nothing before or after the problem it just started working again so it is on the server side.
#3 Oct 12 2010 at 9:43 AM Rating: Good
3,178 posts
If it's intermittent then yes, it's likely the lobby server.

If you could never get it to work then I would say change the window size in your Config to your screen's resolution.

Edited, Oct 12th 2010 11:44am by RufuSwho
#4 Oct 12 2010 at 9:51 AM Rating: Decent
225 posts
Run the game as admin, that problem occurs alot in windowed mode.

#5 Oct 12 2010 at 10:03 AM Rating: Excellent
106 posts
Happens to me all of the time. I normally just shut it down as soon an i see this and immediately try again. It can take 3-4 tries sometimes, but it eventually always works.

I am running windowed mode and have not tried running as admin yet.
#6 Oct 12 2010 at 10:12 AM Rating: Decent
83 posts
I ran into this problem after tweaking around with my Nvidia control panel settings... I set them all back to defaults (application controlled) and the problem went away. Game seems to run best in windowed mode -- at least for me.
#7 Oct 12 2010 at 11:04 AM Rating: Decent
2,536 posts
This happens to me very often. When the white screen doesn't show up, I just close the window (click the X on the top right of the window) and try again immediately. It always goes through the second time for me.
FF11 Server: Caitsith
Kalyna (retired, 2008)
100 Goldsmith
75 Rng, Brd
#8 Oct 19 2010 at 3:29 PM Rating: Good
430 posts
This forum is read only
This Forum is Read Only!
Recent Visitors: 11 All times are in CDT
Anonymous Guests (11)