Forum Settings
       
This Forum is Read Only

Trouble Completing LevesFollow

#1 Oct 16 2010 at 5:52 PM Rating: Decent
Scholar
*
229 posts
Hi There

Just wondering if anyone else has had this problem. I was half way through a Battlecraft leve and then I could not for the life of me find the remaining mobs I was looking for.

I followed the arrow and then spent 30 mins running around the highlighted area but to absolutely no avail. Not even taken by other people.....just not there!

This is the first time I have had this happen to me.... was I "doingitwrong?" or just par for the course

Because leve's are quite limited I hate having to abandon/fail one

Cheers
____________________________
Cerberus
Windurst Rank 10
NIN 75 DRK 75 BST 75 RDM 75 SMN 75 SAM 68 BLM 60 WAR 51 WHM 38
Cooking 94
#2 Oct 16 2010 at 6:08 PM Rating: Good
Avatar
***
2,000 posts
Had this happen during beta.

No mobs in the yellow circle, checked for cave entrances and other levels etc and no luck.

I finally found a single red flashing mob quite a ways south of where the circle was. When I killed it, I got a notice that the "Levequest targets have appeared," and was able to finish the leve.

Either the mobs can sometimes wander away from their yellow circles, or the yellow circle doesn't switch to the next mob grouping after you have killed the mobs in it.

TL;DR - the solution is to start exploring in concentric circles beyond the yellow boundry until you see the lone red flashing dot on your map.
____________________________
This forum is read only
This Forum is Read Only!
Recent Visitors: 25 All times are in CST
Anonymous Guests (25)