Forum Settings
       
This Forum is Read Only

Has anyone experienced this...?Follow

#1 Oct 18 2010 at 12:11 AM Rating: Decent
After having my client crash today I logged on again to find my character's gear was damaged, yet none was. I know this sounds confusing, but I had a yellow damaged gear icon on my screen. I unequipped everything, checked and checked again but no matter what I did the icon remained. I even changed my undergarments to ones without any damage and equipped a craft tool that had no damage to it. Icon persists. Only by repairing my belt (Was only 73%.) did it remove the icon. However after switching to a brass earring I had it suddenly returned and now remains.

Now, before you ask yes I did check everything and I mean everything. I didn't have any armor OR any jewelry equipped, the icon just remained and would not go away. On top of that I think the stats for my equipment have even dropped as if everything's suffering damage. I can't be certain of this, but some of my stats almost appear to be lower than before. Honestly it's really starting to annoy me and I don't know how to remove it. Anyone have an idea why it may be doing this? Again none of my gear is damaged (I even replaced any jewelry that was nearly 50%.) below 75% and with or without damaged gear equipped the icon will not go away.
____________________________
FINAL FANTASY XIV Roleplayer

Sair Gammonari - Hyur Midlander Male - Conjurer (Somewhat retired.)
Mihana Zhralyia - Miqo'te Seeker of the Sun Female - Archer



#2 Oct 18 2010 at 12:24 AM Rating: Excellent
Scholar
*
135 posts
Just a few minutes ago, my Bronze Scythe went under 50% durability, got the icon. stayed even after taking it off. Went to go do some Alch for an ls mate, first synth I do, removes the icon.
____________________________
EVGA Classified SR-2 | Intel Xeon X5680 x 2 | Corsair Dominator DDR3-1600 6 x 2GB
XFX HD5970 x 2 | Intel PRO/1000 NIC | ASUS Xonar DX | Corsair AX1200 | Corsair TX750
OCZ Vertex2 60GB | WD Velociraptor 300GB x 2 | Samsung Spinpoint MP4 500GB
EK-FB SR2 - Acetal+Nickel | EK-Supreme HF - Acetal x 2 | EK-FC5970 Acetal x 2
Thermochill TA120.4 x 3 | Thermochill TA120.3 | Swiftech MCP655 x 2
#3 Oct 18 2010 at 12:44 AM Rating: Decent
ispanolfw wrote:
Just a few minutes ago, my Bronze Scythe went under 50% durability, got the icon. stayed even after taking it off. Went to go do some Alch for an ls mate, first synth I do, removes the icon.


Rated you up, it fixed the issue. After crafting something it removed the effect. Here's hoping it doesn't return however... First time it happened I just repaired my belt and it removed the effect. But soon as I equipped an earring it came back and couldn't be removed until I tried to synth something.
____________________________
FINAL FANTASY XIV Roleplayer

Sair Gammonari - Hyur Midlander Male - Conjurer (Somewhat retired.)
Mihana Zhralyia - Miqo'te Seeker of the Sun Female - Archer



This forum is read only
This Forum is Read Only!
Recent Visitors: 22 All times are in CST
Anonymous Guests (22)