Forum Settings
       
This Forum is Read Only

Stamina bar always full?Follow

#1 Oct 28 2010 at 10:16 PM Rating: Decent
I've been leveling my GLA for a little bit now when I suddenly noticed that my stamina bar was never depleting. Well, it does, but soon as the attack/casting animation is over my stamina bar is suddenly full again. It drops by the amount it takes for the action but immediately shoots back up rapidly. Thinking maybe it was a fluke I switched to my Conjurer class and noticed the same thing. Essentially I can stand there and rapidly spam Spirit Dart never needing to wait for stamina to recover. Has this happened to anyone else too?
____________________________
FINAL FANTASY XIV Roleplayer

Sair Gammonari - Hyur Midlander Male - Conjurer (Somewhat retired.)
Mihana Zhralyia - Miqo'te Seeker of the Sun Female - Archer



#2 Oct 28 2010 at 10:20 PM Rating: Decent
*
111 posts
no, but i wish it would lol
#3 Oct 28 2010 at 10:40 PM Rating: Decent
Okay, after some testing it isn't actually rapidly regenerating... My stamina bar is bugged somehow so it just looks as if it's regenerating to full. Each time I use an attack it decreases to the actual value then appears as if I have full stamina.

Edited, Oct 28th 2010 9:40pm by SamusKnight
____________________________
FINAL FANTASY XIV Roleplayer

Sair Gammonari - Hyur Midlander Male - Conjurer (Somewhat retired.)
Mihana Zhralyia - Miqo'te Seeker of the Sun Female - Archer



#4 Oct 28 2010 at 11:06 PM Rating: Decent
Scholar
Avatar
***
2,536 posts
Yup, it's a bug. It's happened to me a few times before. It usually happens right after you change class.
____________________________
FF11 Server: Caitsith
Kalyna (retired, 2008)
100 Goldsmith
75 Rng, Brd
Main/Acc
Exp/Hybrid
Str/Attk
Spam/Others
#5 Oct 28 2010 at 11:07 PM Rating: Good
Avatar
***
2,000 posts
Report yourself to a GM before you get banned for exploiting.

Jokes.
____________________________
#6 Oct 28 2010 at 11:15 PM Rating: Decent
Scholar
30 posts
I constantly have this bug, from the moment I log on to the moment I log off. I also get a weird bug that my cooldown timers are finishing faster than intended but unable to use them until the actual cooldown has finished i.e. a 10 second cooldown shows as 5 seconds but I cannot use it until an additional 5 seconds has passed.
This forum is read only
This Forum is Read Only!
Recent Visitors: 27 All times are in CST
Anonymous Guests (27)