Forum Settings
This Forum is Read Only

lobby problemFollow

#1 Nov 12 2010 at 6:39 PM Rating: Decent
67 posts
Anyone else experiencing lobby problems? I am very slow at logging in then when I eventually choos my character I can't get past it as I get a lobby error?

Anyone else?
#2 Nov 12 2010 at 6:47 PM Rating: Decent
18 posts
gettin it too
#3 Nov 12 2010 at 6:52 PM Rating: Decent
10 posts
havin the same problem. loggin in takes me almost 10 minutes and when i finally get into the game i get a R0 within 5 minutes. tried everything i know to fix this, router/modem reset, reinstalled the game. if anyone knows a solution to this problem pls post it here. oh and FF14 is the only thing lagging like crazy nothing else on my comp has any problems at all
#4 Nov 12 2010 at 7:08 PM Rating: Decent
18 posts
dont worry just some connection problems it should pass soon.
#5 Nov 12 2010 at 7:37 PM Rating: Decent
6 posts
I'm having his problem too in Vancouver, BC
#6 Nov 12 2010 at 8:06 PM Rating: Decent
18 posts
having these problems in Toronto, ON
#7 Nov 12 2010 at 8:07 PM Rating: Decent
696 posts
Sweet, they're finally phasing out the internet in canada. So many letters paying off.
#8 Nov 12 2010 at 11:07 PM Rating: Decent
you would not believe how happy i am to hear you lot say that, i thought it was just me, it takes ages to log in, then the game is slow, when i craft theres major delays, i tried everything you could think of to fix this, restart router, factory reset router, reinstall ffxiv with a copy of the files i already had, reinstall from scratch, ****** around with the internet explorer settings, installing ie 9 beta, reinstalling gf drivers and finally formatting my pc twice, i couldnt find any other threads about it at first so i tried everything, thank god its not just me.

btw nothing i tried fixed the problem, its a problem with SE cause if you go to the account management page in ie it takes just as long to load the page as it does to login in.

glad i got that off my chest, ive been ****** off all night and day.
#9 Nov 12 2010 at 11:10 PM Rating: Good
1,416 posts
They are working on a lot of stuff right now. It sucks that you are having problems, but it will be fixed soon enough. Hang in there guys.

#10 Nov 13 2010 at 3:12 AM Rating: Decent
67 posts
i've went to bed and got back up and its still happening?

Are you guys still receiving issues? I'm in game but my connection is up and down.
#11 Nov 13 2010 at 3:50 AM Rating: Decent
im in game and still having same issues, i searched all over the net all night and it seems to be only a select few people that this is happening to, its strange but maybe its something to do with a piece of hardware, i think its best to list what we got and see if we have a matching pair, then we might be able to solve the prob, if its a hardware thing. its a long shot but im fresh outta ideas.

CPU: AMD Phenom II 940 3Ghz x4 Black Edition
Ram: Corsair XMS2 3 x 2GB = 6GB
Graphics: Sapphire Radeon 5850 2GB Toxic
PSU: XFX PRO850W Core Edition
OS: Win7 x64 Ultimate Fully Updated
MotherBoard: MA770-UD3
FFXIV Server: Kashuan
My Location: Letterkenny, Donegal, Ireland

I really hope this can be fixed soon cause i am truly ****** off, i cannot stand the slowness, and i didnt pay god knows how much for the game + 3000 crysta just for it to **** me off.

Edited, Nov 13th 2010 4:51am by AureliaSunata
#12 Nov 13 2010 at 4:02 AM Rating: Decent
2 posts
Same problem here ,except I froze up in-game while crafting.Can't get past lobby now.I noticed my in-game sound control ( original G15 keyboard) was inoperable when I signed on.I'm on Selbina btw.
#13 Nov 13 2010 at 4:34 AM Rating: Decent
67 posts
when I logged in last night my keyboardwouldn't let me press enter or esc? I rebooted and it was fixed but don't know if thats coincedence.

I hope they sort it.
#14 Nov 13 2010 at 4:45 AM Rating: Decent
67 posts
Is there a way of contacting SE about the issue?
#15 Nov 13 2010 at 5:01 AM Rating: Decent
i sent a bug report a few mins ago, it says the dont respond to those but they will get the message, hopefully they will get onto it.
#16 Nov 13 2010 at 5:02 AM Rating: Decent
67 posts
cool, I just hope this doesn't last all weekend.
#17 Nov 13 2010 at 5:11 AM Rating: Decent
18 posts
connection is still bad took forever to log on and once in game connection is really jumpy.
#18 Nov 13 2010 at 5:28 AM Rating: Decent
67 posts
i'm all right now
#19 Nov 13 2010 at 5:58 AM Rating: Decent
back to normal for aswell, finally i can get to some crafting
This forum is read only
This Forum is Read Only!
Recent Visitors: 15 All times are in CDT
Anonymous Guests (15)