Forum Settings
       
This Forum is Read Only

13001 Lobby ErrorFollow

#1 Nov 25 2010 at 9:17 PM Rating: Default
14 posts
I cant get logged in the character select screen. I get:

13001 The lobby server connection has encountered an error.
Error Code: 0
Status: 0
TIMEOUT

Servers have been up awhile now. I searched the forums but found no real useful info. I've played almost everyday since CE launch. I've been waiting for this update, but now I can't even get on. Someone help pls.

P.S. Im on Wutai

Edited, Nov 25th 2010 10:18pm by GoGoStarsfall
#2 Dec 02 2010 at 10:17 AM Rating: Decent
*
175 posts
Yeah, I am trying to log in now... I was just playing, servers status is good...

Anyone else having this problem on Saronia?
____________________________

Skills & Levels: lodestone.finalfantasyxiv.com/rc/character/status?cicuid=1355392
Bazaar: ffxiv.yg.com/bazaar?fl&mn=Shounin&srv=17
100 local levequests completed!
100 regional levequests completed!
2000 enemies defeated!
#3 Dec 02 2010 at 8:06 PM Rating: Decent
Scholar
**
739 posts
I have been getting the same error for days now, ever since the latest maintenance on 11/30/2010. I'm on the Mysidia server. Any help would be greatly appreciated!
____________________________
Name: Jaison
Jobs: Blm75 / Smn75 / Pup62 / Drk45
Missions: Windurst 10 / Zilart 17 / Promathia 8-1 / Aht Urghan 34 / Goddess 8
Server: Pandemonium
#4 Dec 02 2010 at 11:34 PM Rating: Good
*
165 posts
I am also on Wutai, and while I was able to log in after the patch a few times, I am unable to do so tonight due to this TIMEOUT error.

I have no idea what it is either, but just wanted to let you know you're not alone out there.
#5 Dec 03 2010 at 12:46 AM Rating: Decent
Scholar
**
802 posts
I got this error a while ago.

When I log back in, I keep getting r0 and the famous 30002 error (-_-lll

Something is crazy now...
____________________________


This forum is read only
This Forum is Read Only!
Recent Visitors: 24 All times are in CST
Anonymous Guests (24)