Forum Settings
This Forum is Read Only

Levequests issueFollow

#1 Dec 03 2010 at 7:31 AM Rating: Good
115 posts
Hey all, sorry if this has been brought up before, if so please feel free to point me to the right thread.

I had just gotten my new batch of leves for HumbleEarth and Mun-Tuy Cellars last night, only to find out once I get to camp that they've been magically completed somehow. This is the second time this week this has happened, and I'm curious if anyone else here has experienced this.

Kinda lame really, I had lots of cash coming in from this batch >:(
#2 Dec 03 2010 at 7:46 AM Rating: Good
7 posts
same thing happened to me last night. I could still do all but one of the glitched levees. 4 out of 6 said i had completed them right after picking up the new ones. Only one was left at the end that i could not actually do and it still had the reward as unclaimed or earned.
I hope this is part of the all worlds fix today.

#3 Dec 03 2010 at 9:51 AM Rating: Good
812 posts
I've seen this no less than 3 times, and it sucks *** every time. Even more so now that leves are the best way to get SP. I've never seen this mentioned on any known issues log, but it's come up for me on occasion since the first beta.

The best thing to do is to use the bug report form here:

Edited, Dec 3rd 2010 10:52am by Jefro420
Abaddon Active Player Roster
- All your Fabul Sever are belong to us! -

This forum is read only
This Forum is Read Only!
Recent Visitors: 13 All times are in CDT
Anonymous Guests (13)