Forum Settings
       
This Forum is Read Only

FFXIV Crashing on Asus G73Follow

#1 Feb 18 2011 at 3:25 PM Rating: Good
Just re-installed FF on a different G73, i7, 8gb, 1tb, radeon 5870 fully updated, windows fully updated. Never had this problem with the other g73, the only difference is this one does not have a blu-ray drive.

When I start final I'm getting the "Final Fantasy XIV has stopped working", and it wont start the updater. this is the details:

Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: ffxivboot.exe
Application Version: 1.0.0.0
Application Timestamp: 4c355192
Fault Module Name: atiumdag.dll
Fault Module Version: 8.14.10.716
Fault Module Timestamp: 4b2aa917
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 00210c86
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.768.3
Locale ID: 1033
Additional Information 1: 0a9e
Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Additional Information 3: 0a9e
Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

anyone have this same problem? Any solutions?

#2 Feb 18 2011 at 3:41 PM Rating: Good
Scholar
**
691 posts
http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=260&threadid=139041

Should have the answers you're looking for.

It pretty much says to roll back to an older driver or completely delete the drivers then reinstall the most recent ones.

Edited, Feb 18th 2011 3:41pm by Uryuu
#3 Feb 18 2011 at 4:02 PM Rating: Good
Rolled back to 10.5, worked like a charm. Thanks for taking the time to help.
#4 Feb 18 2011 at 4:47 PM Rating: Good
Scholar
**
691 posts
No prob. Glad I was able to solve your issue.
This forum is read only
This Forum is Read Only!
Recent Visitors: 19 All times are in CST
Anonymous Guests (19)