Forum Settings
       
This Forum is Read Only

What is this bug?Follow

#1 Mar 04 2011 at 4:36 PM Rating: Decent
8 posts

Is anyone else getting this bug?

When I talk to npc's, the black text box comes up blank and I can't click out of it. It's just stuck there. I can't go my menu and my only recourse is to crash out of the game and reload.

This is kind of sucky, since I now can't do any local levequests (Eustace in Ul'Dah for example) or any of the new sidequests.

:(
#2 Mar 04 2011 at 4:47 PM Rating: Good
**
800 posts
Sorry, I am not experiencing that. It sounds like you had a corrupted update.
#3 Mar 04 2011 at 5:22 PM Rating: Good
Scholar
**
812 posts
reinstall?
____________________________
Abaddon Active Player Roster
- All your Fabul Sever are belong to us! -


#4 Mar 05 2011 at 1:57 AM Rating: Decent
8 posts
Well, nuts, what a drag. I'll give it a go.
#5 Mar 05 2011 at 8:30 AM Rating: Decent
Scholar
***
1,098 posts
560 XP for any non leve item for DOL is is the only bug I came across.Shame i'm at rank 50 xp is meaningless.

Edited, Mar 5th 2011 12:01pm by Warmech
____________________________





#6 Mar 06 2011 at 12:11 AM Rating: Decent
Scholar
Avatar
***
2,536 posts
Sigorlean wrote:

Is anyone else getting this bug?

When I talk to npc's, the black text box comes up blank and I can't click out of it. It's just stuck there. I can't go my menu and my only recourse is to crash out of the game and reload.

This is kind of sucky, since I now can't do any local levequests (Eustace in Ul'Dah for example) or any of the new sidequests.

:(


I had this happen to me a few times long ago, but it hasn't happened to me for a while now. I thought it was a bug SE fixed, but apparently it's still there.

Maybe the reason it doesn't happen to me anymore is because I updated my drivers. Try it out and see if it helps.

____________________________
FF11 Server: Caitsith
Kalyna (retired, 2008)
100 Goldsmith
75 Rng, Brd
Main/Acc
Exp/Hybrid
Str/Attk
Spam/Others
#7 Mar 06 2011 at 12:51 PM Rating: Decent
8 posts
I reinstalled and updated my drivers and the problem is now fixed.

Thanks, guys!
#8 Mar 07 2011 at 5:50 PM Rating: Decent
*
205 posts
http://dl.dropbox.com/u/8331180/ffxiv-stuck.png

Yeah im getting this too, however I got it in a quest cut scene, and now im stuck in an endless loop >.<
____________________________
Hephaistion - Elvaan M Ragnarok Server (Retired)
75 BRD / 55 WHM / 42 BLM / 37 NIN / 37 WAR / 37 THF / 33 BST

Khane Hume M Ragnarok Server (Retired)
61 DRK / 37 WAR / 37 THF / 37 WHM / 22 BLM / 22 BST / 18 NIN

Rakaryth (Retired) - 80 Tauren Druid Feral Tank - Eredar

#9 Mar 09 2011 at 11:31 AM Rating: Decent
Avatar
19 posts
i do have this problem with the same npc and some other npcs as well and on story quests,udpating the driver didnt help so i guess i have to reinstall ....: (
#10 Mar 09 2011 at 6:57 PM Rating: Decent
Scholar
**
482 posts
KhaneOfRagnarok wrote:
http://dl.dropbox.com/u/8331180/ffxiv-stuck.png

Yeah im getting this too, however I got it in a quest cut scene, and now im stuck in an endless loop >.<


While your screenshot was loading, my first thought was "WHOA! That snowy region looks AWESOME! Where is it?!"

Then I realised it was your desktop wallpaper, lol. Cool wallpaper btw.
____________________________
Kuyo - Hume Male - Pandemonium server (Retired)
75 Monk, 75 Samurai
#11 Mar 09 2011 at 7:14 PM Rating: Good
Sage
Avatar
**
325 posts
Tubrudi wrote:
KhaneOfRagnarok wrote:
http://dl.dropbox.com/u/8331180/ffxiv-stuck.png

Yeah im getting this too, however I got it in a quest cut scene, and now im stuck in an endless loop >.<


While your screenshot was loading, my first thought was "WHOA! That snowy region looks AWESOME! Where is it?!"

Then I realised it was your desktop wallpaper, lol. Cool wallpaper btw.


Lol I thought the same thing! :)
____________________________
FFXIV
Name: Z'veagan Brolz
Server: Ultros
Linkshell/FC: Lootwhorindramafest
#12 Mar 09 2011 at 8:19 PM Rating: Decent
*
205 posts
https://www.dropbox.com/gallery/8331180/1//BACKGROUNDS?h=dbcb59&p=1#gallery:22

heres that background plus a couple others
____________________________
Hephaistion - Elvaan M Ragnarok Server (Retired)
75 BRD / 55 WHM / 42 BLM / 37 NIN / 37 WAR / 37 THF / 33 BST

Khane Hume M Ragnarok Server (Retired)
61 DRK / 37 WAR / 37 THF / 37 WHM / 22 BLM / 22 BST / 18 NIN

Rakaryth (Retired) - 80 Tauren Druid Feral Tank - Eredar

#13 Mar 10 2011 at 8:26 AM Rating: Decent
Avatar
19 posts
reinstalling didnt help but i changed the font and its all good now yay : D.
#14 Mar 12 2011 at 12:46 AM Rating: Decent
*
205 posts
Thanks Saher, I set my font back to the default one and it let me through the cut scene.
____________________________
Hephaistion - Elvaan M Ragnarok Server (Retired)
75 BRD / 55 WHM / 42 BLM / 37 NIN / 37 WAR / 37 THF / 33 BST

Khane Hume M Ragnarok Server (Retired)
61 DRK / 37 WAR / 37 THF / 37 WHM / 22 BLM / 22 BST / 18 NIN

Rakaryth (Retired) - 80 Tauren Druid Feral Tank - Eredar

#15 Mar 12 2011 at 11:10 AM Rating: Decent
Scholar
20 posts
I have a similar problem with the quest giver NPC at the front desk of the Lancer's Guild. All my Quests are done, unless they added anymore. "I want secret quest to get better mask!"
____________________________


#16 Mar 13 2011 at 1:14 PM Rating: Decent
8 posts
oh, yes, I also restored my default font. My husband had changed it shortly before I got the problem.

Hmm... so this was all his fault...
This forum is read only
This Forum is Read Only!
Recent Visitors: 15 All times are in CST
Anonymous Guests (15)