Forum Settings
       
This Forum is Read Only

Macro problemFollow

#1 Apr 30 2011 at 10:39 AM Rating: Decent
Scholar
Avatar
31 posts
I have been making macros for various jobs and I have no problem with main, sub, and even head gear but I cannot get it to work for body. I have looked at all the guides and none of them have an example of a body macro (it should be the same as any other slot). Any idea why the body armor won't change but everything else does? Thanks
____________________________






#2 Apr 30 2011 at 10:45 AM Rating: Excellent
******
48,703 posts
Without you giving any actual details, the only suggestion I can make is you might need quotation marks.
____________________________
George Carlin wrote:
I think it’s the duty of the comedian to find out where the line is drawn and cross it deliberately.
#3 Apr 30 2011 at 10:51 AM Rating: Excellent
34 posts
The best way I find to make macros is to use this macro maker by Y&K, hope this helps you with your macro problem.

http://www.yetikitn.com/ffxiv/
#4 Apr 30 2011 at 10:51 AM Rating: Decent
Scholar
Avatar
31 posts
Heh ok. I put in /equip head "Copper Barbut" and its no problem, works every time. I put in /equip body "Sheepskin Harness" and nothing, it just repeats the macro in the chat plane (like it does when a macro doesn't work). Seems pretty simple but it just will not change body armor but everything else with the very same macro works O.o
____________________________






#5 Apr 30 2011 at 10:53 AM Rating: Decent
Scholar
Avatar
31 posts
Thanks for the link but yeah I checked that one out and it doesn't have an option for body slot, just main, sub and actions.
____________________________






#6 Apr 30 2011 at 10:58 AM Rating: Excellent
34 posts
make sure when you type /equip body "Sheepskin Harness" there's no extra space after the word body.. it might be the problem. or copy the macro I just wrote and try and see if it works.
#7 Apr 30 2011 at 10:59 AM Rating: Decent
***
2,120 posts
Add the (Taupe) or (Grey)
____________________________

#8 Apr 30 2011 at 11:05 AM Rating: Decent
Scholar
Avatar
31 posts
Woo hoo thanks for the help folks, just had to put (Grey) in there lol.
____________________________






#9 Apr 30 2011 at 11:07 AM Rating: Decent
Scholar
Avatar
31 posts
Also if it has like a +1 that has to be put in too. Thanks again.
____________________________






#10 Apr 30 2011 at 11:28 AM Rating: Decent
Scholar
Avatar
31 posts
And if you just want to have something removed just put empty quotes in /equip head ""
____________________________






This forum is read only
This Forum is Read Only!
Recent Visitors: 19 All times are in CST
Anonymous Guests (19)