Forum Settings
       
This Forum is Read Only

/equip macros?Follow

#1 Oct 15 2011 at 7:39 AM Rating: Decent
Scholar
Avatar
**
867 posts
I just started playing again and its been a couple months, but none of my equip macros seem to be working, /eaction seems fine but commands such as < /equip main "weapons name here" > doesn't seem to work anymore. Has there been a change not allowing command prompt for equipment changes or perhaps is there a new command for this? I tried searching around but my results came up with nothing other than what I previously thought was correct.
____________________________
Asyrian - 90 Drg/Mnk
Reisaki - 90 Blu/Dnc/Pup/Rdm
Majoga - 90 Pld/Nin
Belisi - 90 Sch/Cor/Whm


#2 Oct 15 2011 at 8:37 AM Rating: Decent
Scholar
***
2,998 posts
They changed it in 1.19, for some commands at least.
It's /equip mh "Blah" instead of main, and, I think, /equip oh "Meh" instead of sub.
I'm really not sure about the sub change, but I think I saw that mentioned somewhere here a couple days ago.
____________________________
This used to be pretty fun.
#3 Oct 15 2011 at 9:01 AM Rating: Decent
Scholar
Avatar
**
867 posts
kool thanks, i tried extending main to main hand and that didn't work never occurred to me to try abbreviating it. Thanks for the info.
____________________________
Asyrian - 90 Drg/Mnk
Reisaki - 90 Blu/Dnc/Pup/Rdm
Majoga - 90 Pld/Nin
Belisi - 90 Sch/Cor/Whm


#4 Oct 15 2011 at 10:07 AM Rating: Decent
Edited by bsphil
******
21,739 posts
Make sure you put "Dated" into all of your macros for your old armor.
____________________________
His Excellency Aethien wrote:
Almalieque wrote:
If no one debated with me, then I wouldn't post here anymore.
Take the hint guys, please take the hint.
gbaji wrote:
I'm not getting my news from anywhere Joph.
This forum is read only
This Forum is Read Only!
Recent Visitors: 12 All times are in CST
Anonymous Guests (12)