Forum Settings
       
This Forum is Read Only

New patch DL issues?Follow

#1 Dec 16 2011 at 12:16 PM Rating: Good
***
3,825 posts
I use the normal "legit" SE way, I really haven't had issues with my recent reinstals on separate HDDs but I just started the new patch and it's not getting any remote connections and is being super slow. Are there new ports to forward?

I recently had to reinstall my OS and more or less rebuild my PC due to a HDD failure, but I obviously had to patch the game up to the point is was pre-this-patch and it was painless and fast, actually much faster than when I was updating actively in the past. This patch, not so much.
____________________________
FFXI:Sylph - Perrin 75 Hume THF; Retired (At least from my use any way)
EVE Online:ScraperX; Retired
WAR:IronClaw- Peryn SW;SkullThrone- Grymloc BO; Retired


#2 Dec 16 2011 at 12:23 PM Rating: Good
Right now I am getting the 11014/11021 errors (unable to access server for version check/version check failed)...
All realms/worlds are down.
Interesting - I thought maintenance was over already?
Has anyone been able to DL patch 1.20 yet?
#3 Dec 16 2011 at 4:09 PM Rating: Good
***
3,825 posts
So no one else is having issues that didn't have them before? I'm double checking my port forwards but I don't see anything amiss. The only thing I've changed is since BF3 came out and the ports it required to not boot you, but there don't seem to be any conflicts...
____________________________
FFXI:Sylph - Perrin 75 Hume THF; Retired (At least from my use any way)
EVE Online:ScraperX; Retired
WAR:IronClaw- Peryn SW;SkullThrone- Grymloc BO; Retired


This forum is read only
This Forum is Read Only!
Recent Visitors: 30 All times are in CST
Anonymous Guests (30)