Forum Settings
       
Reply To Thread

Can't install Benchmark, haven't seen or found in search...Follow

#1 Aug 05 2013 at 8:15 AM Rating: Decent
Scholar
Avatar
*
237 posts
I can extract the files just fine, but when I run .exe it shows the small black logo splash screen and then gives me the error,

"Cannot write to this folder. Please select another."

I've tried running as administrator, I've redownloaded, I've tried but WinRar and Windows Explorer. Tried different directories. I've never had any issues running 1.0 or ARR Beta, don't know why the benchmark is giving me such headaches...

Any help would be appreciated.
____________________________
FFXIV - Ultros Server - Jaggars Oliana
FC: The Kraken Club <ZAM>
#2 Aug 05 2013 at 8:20 AM Rating: Excellent
***
1,439 posts
You get 1 file and two folders, after extraction (I just did to my desktop) you should be clicking the single file. If that isn't working try running as administrator. It's possible it got corrupted too which would mean another download.

ffxiv-arr-bench-character.exe is the file you should be running.
____________________________
Esuna Forums

#3 Aug 05 2013 at 8:25 AM Rating: Decent
Scholar
Avatar
*
237 posts
Yup, that's file I'm running. I've tried running as administrator and no luck. I have never seen this before and haven't seen anyone else report this issue.
____________________________
FFXIV - Ultros Server - Jaggars Oliana
FC: The Kraken Club <ZAM>
#4 Aug 05 2013 at 8:55 AM Rating: Good
Scholar
Avatar
**
599 posts
Did you try turning it off and on again?
#5 Aug 05 2013 at 9:11 AM Rating: Decent
Scholar
Avatar
*
237 posts
Adzieboy wrote:
Did you try turning it off and on again?



The computer? Several times. I've never had an issue running the beta so I don't know what the issue could possibly be. It seems like a permissions thing but I'm the sole administrator on the computer and have had zero issues installing or running anything else before or since downloading the benchmark
____________________________
FFXIV - Ultros Server - Jaggars Oliana
FC: The Kraken Club <ZAM>
#6 Aug 05 2013 at 9:15 AM Rating: Decent
Scholar
Avatar
**
599 posts
I don't suppose it's conflicting with something else that's running as well?
#7 Aug 05 2013 at 9:47 AM Rating: Excellent
***
1,439 posts
Did you run the last benchmark ok? Wonder if it is direct x or something. Have you tried a clean download and reinstallation? Maybe worth a try. What programs have you recently installed and could they be the cause of he issue?
____________________________
Esuna Forums

#8 Aug 05 2013 at 10:55 AM Rating: Good
Sage
**
742 posts
Sorry, but I have to ask the silly questions. Are you sure you're trying to run the program from the extracted folder and not the compressed folder?
____________________________
I think you've been smoking the Moko...
http://na.finalfantasyxiv.com/lodestone/character/350413/
http://na.finalfantasyxiv.com/lodestone/character/1628942/
http://www.nerdist.com/
Angus of Cerberus (retired)
#9 Aug 05 2013 at 11:01 AM Rating: Decent
Scholar
Avatar
*
237 posts
AngusX wrote:
Sorry, but I have to ask the silly questions. Are you sure you're trying to run the program from the extracted folder and not the compressed folder?



Haha, no problem. Yes, I have extracted the files from the zip folder

EdyNOTB wrote:
Did you run the last benchmark ok? Wonder if it is direct x or something. Have you tried a clean download and reinstallation? Maybe worth a try. What programs have you recently installed and could they be the cause of he issue?


This is the first benchmark I've tried to run. I will download the the other benchmark and try installing direct x 9 again. I haven't installed anything recently except for Phantasy Star Online 2. But I couldn't run the benchmark before that install anyway.
____________________________
FFXIV - Ultros Server - Jaggars Oliana
FC: The Kraken Club <ZAM>
Reply To Thread

Colors Smileys Quote OriginalQuote Checked Help

 

Recent Visitors: 125 All times are in CDT
Vaaniks, Anonymous Guests (124)