Forum Settings
       
Reply To Thread

Anyone else only getting half a screen?Follow

#1 Aug 16 2013 at 7:06 AM Rating: Excellent
Avatar
*
217 posts
When showing the beginning movie sequence, the top half of my screen is completely black. Is anyone else having this problem? My graphics card is an EVGA Geforce GTX 650 Ti. wondering if that has something to do with it? Appreciate any input.
____________________________
Aeloriel Autumnleaf - Ultros Server

Karma Zameleons - LS
The Kraken Club - Zam Free Company

It's not the destination, it's the Journey!

#2 Aug 16 2013 at 7:18 AM Rating: Decent
1 post
Yeah I had the same thing. HD 7870
#3 Aug 16 2013 at 7:26 AM Rating: Decent
Scholar
**
315 posts
Same issue. EVGA card as well (exact model slips my mind atm). Resolution was set to full screen 1920×1080.
____________________________
Navuh Bio




#4 Aug 16 2013 at 7:28 AM Rating: Decent
Scholar
26 posts
Yeah I had it in P3 beta with a Radeon 5770 and still had it happen this morning with a GTX 580.. It might have something to do with running a 2 monitor setup, maybe?
#5 Aug 16 2013 at 7:37 AM Rating: Decent
Sage
*
179 posts
Same issue here. nVidia GTX 680
Running 3 monitors.
Was in 1920x1080 boarderless window mode


Edited, Aug 16th 2013 9:39am by Bludot
____________________________
Server: Ultros
IGN: Cilia Maroth
Linkshell: Karma Zameleons
#6 Aug 16 2013 at 8:02 AM Rating: Excellent
Avatar
*
217 posts
I'm glad I'm not the only one. I tried again and just played through the move, after that, the game worked fine.
____________________________
Aeloriel Autumnleaf - Ultros Server

Karma Zameleons - LS
The Kraken Club - Zam Free Company

It's not the destination, it's the Journey!

#7 Aug 16 2013 at 8:09 AM Rating: Good
***
3,178 posts
Good to hear it's fixed for you. I'm surprised the game does not open in Full Screen by default.

Anyone who has not played yet may consider swapping out the resolution back-and-forth in the Setting before running the game.
#8 Aug 16 2013 at 9:37 AM Rating: Decent
Scholar
26 posts
No, it opens in full screen(or in your windowed resolution), the video is just chopped down the middle (horizontally). The top half of the screen is black, and you can move the mouse over (inside of) it. It's not like it chops the window, just decides not to display the upper half of the video.
#9 Aug 16 2013 at 9:39 AM Rating: Excellent
Scholar
Avatar
29 posts
You guys are victims of the bad Windows Update like I was.

http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;2803821

Luckily they've fixed it a few days ago. Just let Windows install the important updates, reboot and you're good to go.
____________________________
Eve Aeterna
#10 Aug 16 2013 at 10:05 AM Rating: Decent
Scholar
26 posts
xEdyn wrote:
You guys are victims of the bad Windows Update like I was.

http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;2803821

Luckily they've fixed it a few days ago. Just let Windows install the important updates, reboot and you're good to go.


It worked! Thanks!
#11 Aug 16 2013 at 10:33 AM Rating: Decent
Scholar
Avatar
**
426 posts
Had the same problem, but it was only during the opening cinematic...other than that, it worked great and the game seemed to run better overall too.
____________________________
FFXI:
Mob of Seraph
Windurst Rank 10 ZM17 CoP8-2
UnderpantsGnomes LS
BST(75) - RNG(75) - SAM(61) - PLD(60)
Alchemy(52) - WoodWorking(69)+Lumberjack+Wood Ensourcellment - Goldsmithing(24)
Reply To Thread

Colors Smileys Quote OriginalQuote Checked Help

 

Recent Visitors: 66 All times are in CST
Callinon, Anonymous Guests (65)