Forum Settings
       
Reply To Thread

Strange video bug (half the screen is missing)Follow

#1 Aug 18 2013 at 7:15 AM Rating: Good
Sage
****
8,779 posts
The game performs flawlessly for me. All my drivers and what not are up to date. However, whenever I get into a CGI video (i.e. the opening movie, not the in-game rendered cutscenes), the top half of my screen does not render. It's just a blackness.

The bottom half renders just fine. So I'm treated to a very well put together documentary of what it's like to live as a Lalafell who is afflicted with a terrible neck condition that keeps him from seeing anything about waist-high.

I can't access the beta forums for some reason (maybe maintenance) so I come to you, my trusted friends of Alla.
____________________________
Quote:
The thing about me is that apparently it's very hard to tell when I'm drunk. So I feel like I'm walking sideways on a UFO and everyone else sees me doing the robot like a pro.
- MojoVIII
i have bathed in the blood of many. my life was spent well.
feral druids do it on all fours.
The One True Prophet of Tonkism.

http://therewillbebrawl.com/
#2 Aug 18 2013 at 7:28 AM Rating: Decent
****
4,148 posts
Buddy said this happened to him too, but only on the opening video and only for the first time it displayed. Try making a new character or playing through to another cutscene and see if the problem persists. He said he hadn't had any issues with graphics or display other than a few times where his FPS dropped to 30 for a minute or two at a time, but it auto-corrected.
____________________________
Rinsui wrote:
Only hips + boobs all day and hips + boobs all over my icecream

HaibaneRenmei wrote:
30 bucks is almost free

cocodojo wrote:
Its personal preference and all, but yes we need to educate WoW players that this is OUR game, these are Characters and not Toons. Time to beat that into them one at a time.
#3 Aug 18 2013 at 7:39 AM Rating: Good
Sage
****
8,779 posts
I get this in all cutscenes so far.

Which, granted, I've only seen two. The opening one, and the one recalling the battle of Carteneau from the Imperial perspective. But both have had this issue, even following a restart and other such troubleshooting :(
____________________________
Quote:
The thing about me is that apparently it's very hard to tell when I'm drunk. So I feel like I'm walking sideways on a UFO and everyone else sees me doing the robot like a pro.
- MojoVIII
i have bathed in the blood of many. my life was spent well.
feral druids do it on all fours.
The One True Prophet of Tonkism.

http://therewillbebrawl.com/
#4 Aug 18 2013 at 7:42 AM Rating: Good
*
115 posts
#5 Aug 18 2013 at 7:50 AM Rating: Good
47 posts
This is a known issue with a windows update.
Here is the post ;

http://ffxiv.zam.com/forum.html?forum=152&mid=1376658376138815150#9

I believe that windows issued a new update to fix this issue
#6 Aug 18 2013 at 7:53 AM Rating: Excellent
***
1,079 posts
This happened to me in P3, but it was during the CG scene when I first took a ride on the airship. The problem wasn't there this go around, however.
____________________________
FFXIV
Articus Vladmir
PLD WHM BRD DRG BLM
#7 Aug 18 2013 at 8:18 AM Rating: Good
Sage
****
8,779 posts
Ah, that makes sense. Did just update Windows recently. Thanks folks!
____________________________
Quote:
The thing about me is that apparently it's very hard to tell when I'm drunk. So I feel like I'm walking sideways on a UFO and everyone else sees me doing the robot like a pro.
- MojoVIII
i have bathed in the blood of many. my life was spent well.
feral druids do it on all fours.
The One True Prophet of Tonkism.

http://therewillbebrawl.com/
Reply To Thread

Colors Smileys Quote OriginalQuote Checked Help

 

Recent Visitors: 60 All times are in CST
Callinon, Anonymous Guests (59)