Forum Settings
       
« Previous 1 2 3 4 5
Reply To Thread

Error 10102Follow

#1 Aug 25 2013 at 7:43 AM Rating: Excellent
Avatar
**
377 posts
Has anyone else gotten error 10102? I was using return to return to Horizon and got DCed in the loading screen with the message that connection was lost to the server and that error code. Then upon trying to get back in world I get that error code and sometimes error code 90000.
____________________________
What? Did you expect something witty?

The Kraken Club - FC on Ultros
Arylin Moonsong - Ultros
Mimiroo Underhill - Ultros
#2 Aug 25 2013 at 7:45 AM Rating: Decent
21 posts
Yep. Same here.
#3 Aug 25 2013 at 7:45 AM Rating: Decent
Scholar
Avatar
*
155 posts
Yup, same thing happened to me. I was teleporting around the city and then got booted.
____________________________
"Wars come and go, but my soldiers are eternal..."

Guild/LS: Weekend Raiders
#4 Aug 25 2013 at 7:45 AM Rating: Good
***
1,079 posts
I'm having the same issue.
____________________________
FFXIV
Articus Vladmir
PLD WHM BRD DRG BLM
#5 Aug 25 2013 at 7:49 AM Rating: Decent
Scholar
**
297 posts
Same.
____________________________
FFXIV - Ultros - Kraken Club - Karma Zameleons
Autumn Klmbkvist

FFXI - Fenrir (Retired)
Osmund
Diogenes

"Move with confidence."
"Anything worth doing is never easy."
#6 Aug 25 2013 at 7:49 AM Rating: Excellent
Scholar
*
94 posts
same thing here.....I have been very patient in dealing with this duty finder issue but now I am just getting irritated.... I was stuck trying to do "just deserts" and it error's, kicked me out and now I am getting the logon error.

We all know early access is a beta extension but SE has to realize that at this point people are expecting that if there is a problem it shouldn't be one the spans multiple days....especially a day before launch..

#7 Aug 25 2013 at 7:54 AM Rating: Excellent
***
2,232 posts
levauron wrote:
same thing here.....I have been very patient in dealing with this duty finder issue but now I am just getting irritated.... I was stuck trying to do "just deserts" and it error's, kicked me out and now I am getting the logon error.

We all know early access is a beta extension but SE has to realize that at this point people are expecting that if there is a problem it shouldn't be one the spans multiple days....especially a day before launch..


1st attempt to log in: 90000
2nd attempt to log in: 10102
3rd attempt to log in: NA/EU worlds missing.
____________________________
Character: Urzol Thrush
Server: Ultros
FC: The Kraken Club

Outshined

Teneleven wrote:
We secretly replaced your tank wemelchor with Foldgers Crystal's. Let's see what happens.

#8 Aug 25 2013 at 7:54 AM Rating: Decent
****
4,902 posts
Same.
____________________________
DRG FAQ
#9 Aug 25 2013 at 7:56 AM Rating: Good
Scholar
Avatar
40 posts
Having the same issue.
____________________________
Liara Lothaire

Midgardsormr
#10 Aug 25 2013 at 7:58 AM Rating: Decent
33 posts
Same. Note I had no problem getting in from 4:15-5:15 this morning and finishing a couple main story instances - there were about 20 people in Ulduh

Edited, Aug 25th 2013 9:58am by Ivart
#11 Aug 25 2013 at 7:58 AM Rating: Decent
Avatar
26 posts
Same issue. I guess I should just play on Japan Servers since they don't appear to be having the same issues as us. XD
#12 Aug 25 2013 at 7:59 AM Rating: Decent
*****
12,622 posts
I can't log in to my Diabolos character. When I try to log into Masamune, I am given an error that the world is full.
____________________________
Blah
#13 Aug 25 2013 at 8:00 AM Rating: Decent
Scholar
*
77 posts
i am also having this issue.. after being disconnected last night right before their maintenance ...

1st attempt to log in: 90000
2nd attempt to log in: 10102
#14 Aug 25 2013 at 8:01 AM Rating: Decent
2 posts
This exact scenario happened to me too. I was moving between two locations, was in the loading screen, connection lost - Error: 10102. Tried to log back in several times. Not working.
#15 Aug 25 2013 at 8:02 AM Rating: Decent
Avatar
*
70 posts
Just happened to me.. Was teleworking and got the 90000 error and now I can't log back in.
____________________________

#16 Aug 25 2013 at 8:03 AM Rating: Excellent
Avatar
**
392 posts
1st attempt thru 3rd attempt to log in: 90000
4th attempt to log in: 10102
5th attempt to ************ it: grocery shopping.
____________________________
"You are what you are on paper."
-
Avirex Idyll - Faerie Server
#17 Aug 25 2013 at 8:03 AM Rating: Excellent
***
3,178 posts
Yes. been getting 10102 for awhile now.
#18 Aug 25 2013 at 8:04 AM Rating: Good
*****
12,622 posts
I've tried all my characters. Same error. ...Oh boy, looks like this is gonna be the big one.
____________________________
Blah
#19 Aug 25 2013 at 8:05 AM Rating: Decent
****
4,902 posts
And from some reports it doesnt even matter if you logged in earlier around 9:30 people started getting booted .>.<
____________________________
DRG FAQ
#20 Aug 25 2013 at 8:07 AM Rating: Good
This happened in P4, mass world d/c, but you were able to slowly get back on within 10-20 minutes.
____________________________

#21 Aug 25 2013 at 8:07 AM Rating: Good
***
3,178 posts
Was able to get onto my JP server character.
#22 Aug 25 2013 at 8:07 AM Rating: Decent
Avatar
**
424 posts
My guess due to the restrictions that are in place today, that the server is full and you lost your spot when you got booted. You made someone's day however, when they finally got to log in.
____________________________
MJK wrote:
Is this a test?
It has to be. Otherwise I can't go on.
Draining patience. drain vitality.
this paranoid, paralyzed vampire act's a little old.

[Charlie Towser-The Kraken Club-Ultros[NA]-WAR]
#23 Aug 25 2013 at 8:09 AM Rating: Excellent
Anterograde Amnesia
Avatar
*****
12,363 posts
Getting the same thing, alternating 90000 and the other errors, now none of the JP worlds are showing up.
____________________________
"Choosy MMO's choose Wint." - Louiscool
The greatest trick the devil ever pulled was to convince the world he didn't exist.
Keyser Soze - Ultros
Guide to Setting Up Mumble on a Raspberry Pi
#24 Aug 25 2013 at 8:10 AM Rating: Decent
Yup - i logged in about 7 am and then 9:30 changing zones - kicked out and stayed out. niff :-( 90000 and 10102 and just Connection Lost.
#25 Aug 25 2013 at 8:11 AM Rating: Good
**
660 posts
I'm getting the same. First got the 90000 error, then 10102.

I'd post on the official forums but they're super slow right now, and there's like 6 threads at the top covering it anyway.

Is this maybe part of the "login restrictions"? Sure would help if SE used actual error messages instead of cryptic numbers...

Edited, Aug 25th 2013 10:12am by reptiletim
____________________________


#26 Aug 25 2013 at 8:11 AM Rating: Excellent
Official forums may be down, too.

Gym time.
____________________________
Thayos Redblade
Jormungandr
Hyperion
« Previous 1 2 3 4 5
Reply To Thread

Colors Smileys Quote OriginalQuote Checked Help

 

Recent Visitors: 2 All times are in CST
Anonymous Guests (2)