Forum Settings
       
Reply To Thread

1016 now?Follow

#1 Aug 25 2013 at 7:47 PM Rating: Decent
**
941 posts
Is this new for anyone else?

I'm getting a different loading screen instead of the "World is full" one and a 1016 error instead saying "The World Data could not be retrieved".


EDIT:

On the sub-reddit people are reporting they are getting DISCONNECTED from the GAME with this error, i.e. people who were logged in. So it might be a world server error/crash.

Edited, Aug 25th 2013 9:58pm by EmotionBlues
#2 Aug 25 2013 at 7:48 PM Rating: Decent
Scholar
**
826 posts
Lol, just posted this in the 1017 thread, got it myself for Excalibur.
____________________________
Jerri Blank (Strangers with Candy):
"I may still be doing all the wrong things, but now i'm doing them the right way!"
#3 Aug 25 2013 at 7:48 PM Rating: Decent
**
941 posts
I'm also trying to log into Excalibur, congratulations though! New errors abound!

Edited, Aug 25th 2013 9:49pm by EmotionBlues
#4 Aug 25 2013 at 7:48 PM Rating: Excellent
**
372 posts
I guess they wanted to keep things exciting?

I was tired of 1017 error anyways.
____________________________
Allena 99 WHM/ BST
#5 Aug 25 2013 at 7:49 PM Rating: Good
*
55 posts
I'm getting it from Excalibur too.
____________________________
FFXI
Comfortablynumb from Garuda
Metallious from Remora

FFXIV
Darkman Nightstar from Excalibur
#6 Aug 25 2013 at 7:49 PM Rating: Excellent
I'm still getting the typical "World is Full" for Ultros.

Meanwhile, I have a friend who is running around just fine on Carbuncle. She made a backup character over there to play while she waits until she can play on her Ultros character.

A great way to troll SE would be for everyone to make backup characters on all the other servers. :D
____________________________
Thayos Redblade
Jormungandr
Hyperion
#7 Aug 25 2013 at 7:51 PM Rating: Decent
Scholar
**
826 posts
BlueLand wrote:
I guess they wanted to keep things exciting?

I was tired of 1017 error anyways.


I know, right?! 1017 is so eight hours ago.
____________________________
Jerri Blank (Strangers with Candy):
"I may still be doing all the wrong things, but now i'm doing them the right way!"
#8 Aug 25 2013 at 7:55 PM Rating: Decent
*
55 posts
I get 1016 on Excalibur, but 1017 on a character I just created on another server.
____________________________
FFXI
Comfortablynumb from Garuda
Metallious from Remora

FFXIV
Darkman Nightstar from Excalibur
#9 Aug 25 2013 at 7:58 PM Rating: Decent
**
941 posts
People on the sub reddit are reporting they got disconnected by this and/or recieved this error, then error 90k while playing in game.
#10 Aug 25 2013 at 8:00 PM Rating: Decent
Scholar
**
826 posts
Yeah, 2002 (lobby) again after a third attempt a minute ago. Time for a new architecture SE, this one ain't a'workin'. Let's move on.
____________________________
Jerri Blank (Strangers with Candy):
"I may still be doing all the wrong things, but now i'm doing them the right way!"
#11 Aug 25 2013 at 8:00 PM Rating: Good
Avatar
*
180 posts
I didn't get 1016 but I did get 2002....I guess I'm happy that its not 1017 but its all the same.
____________________________
Final Fantasy XIV
Rhaya Mewrilah
Ultros
Karma Zameleons

#12 Aug 25 2013 at 8:09 PM Rating: Decent
**
941 posts
Tons of threads on other forums reporting people crashing out of game, so it appears they either took it down or at least Excalibur bombed.
#13 Aug 25 2013 at 8:16 PM Rating: Decent
Scholar
**
826 posts
EmotionBlues wrote:
Tons of threads on other forums reporting people crashing out of game, so it appears they either took it down or at least Excalibur bombed.

I'm telling you, it's Excalibur's fault. We ate three servers back during the 1.0 merge and we're still hungry for more. XD
____________________________
Jerri Blank (Strangers with Candy):
"I may still be doing all the wrong things, but now i'm doing them the right way!"
#14 Aug 25 2013 at 8:21 PM Rating: Decent
**
941 posts
I went afk a bit, tried to log in - got queue 642 - then logging in - then error 90k.

So either it crashed and came back up and allowed to log in or something else happened.

Tried again: Queue 1447.

Edited, Aug 25th 2013 10:21pm by EmotionBlues
#15 Aug 25 2013 at 8:22 PM Rating: Good
**
372 posts
No longer get 1016 now get queue followed by 90000 error, three different errors within 30mins its getting good now.
____________________________
Allena 99 WHM/ BST
#16 Aug 25 2013 at 8:23 PM Rating: Decent
**
941 posts
rofl. Got another 90k - now 620 queue.

edit: 618!!!

Edited, Aug 25th 2013 10:23pm by EmotionBlues
#17 Aug 25 2013 at 8:23 PM Rating: Default
Avatar
**
972 posts
I've been joking around about it but this really is getting ridiculous. My head hurts. Thought I'd be able to get a lot of levels this weekend.

Oh, and I'm still just getting the 1017 error.

Edited, Aug 25th 2013 10:24pm by Killua125
#18 Aug 25 2013 at 8:25 PM Rating: Decent
**
941 posts
Got 112 in queue - and back to "world is full" again. :(
#19 Aug 25 2013 at 8:27 PM Rating: Good
**
372 posts
I just got on for 30 seconds, long enough to say hi to my ls, but I don't know if they said hi back...

Now back to error 1017 what a roller coaster ride!

Edited, Aug 25th 2013 10:29pm by BlueLand
____________________________
Allena 99 WHM/ BST
#20 Aug 25 2013 at 8:30 PM Rating: Decent
**
941 posts
I'm back in queue.

edit:

I'm in on Excalibur!!

Edited, Aug 25th 2013 10:30pm by EmotionBlues
Reply To Thread

Colors Smileys Quote OriginalQuote Checked Help

 

Recent Visitors: 102 All times are in CDT
Callinon, Anonymous Guests (101)