Forum Settings
       
Reply To Thread

Log in issues?Follow

#1 Sep 01 2013 at 7:44 AM Rating: Decent
Avatar
*
115 posts
Besides the obvious 1017 error, does anybody know if the 10102/90000 errors have been sorted yet? Saw an update on the FFXIV homepage saying they were fixed, came here and saw threads saying they are stil occurring. Spent a decent portion of last night fishing for the ever elusive info, but I kept getting slain by these 2 NMs.

INB4 check yourself, on my lunch break, just checking for tonight ;-)

Thanks in advance ^^
____________________________

#2 Sep 01 2013 at 7:51 AM Rating: Good
I attempted to log in before leaving for work (I'm on a JP server) and couldn't due to repeated 10102. Seemed to let me in just fine, then the error hit.
____________________________
Blog: http://robertcrist.me/

Current: FFXIV | EVE Online (again)
Former: FFXI | The Matrix Online (FOREVER!!!) | STO | SW:TOR | EQ2 | WoW | Florensia | RF Online

FFXI :: Valefor :: Dareknight, Darexius
FFXIV :: Valefor :: Dare Knight
EVE Online :: Dare Knight, Hazel Knight, Rex Knight
#3 Sep 01 2013 at 7:56 AM Rating: Good
***
2,010 posts
I'm sitting at the character screen with no connection to the NA servers. Don't know what is going on this time, but it does seem to still be having major issues.

Bummer. I've seen some rocky launches, but this is the first one I have been completely unable to log in at all.
#4 Sep 01 2013 at 8:06 AM Rating: Good
Unfortunately. Keep in mind, though, they are giving everyone an additional week free. That's a good shining light out of this.
____________________________
Blog: http://robertcrist.me/

Current: FFXIV | EVE Online (again)
Former: FFXI | The Matrix Online (FOREVER!!!) | STO | SW:TOR | EQ2 | WoW | Florensia | RF Online

FFXI :: Valefor :: Dareknight, Darexius
FFXIV :: Valefor :: Dare Knight
EVE Online :: Dare Knight, Hazel Knight, Rex Knight
#5 Sep 01 2013 at 8:08 AM Rating: Good
Seems everything is a big sluggish for me. Takes a bit to load the small square to sign in, once game screen launches, "start" takes a bit to light up, if I don't get one of the lobby time out errors.

I see NA/EU servers are not popping up.
____________________________
Sandinmyeye | |Tsukaremashi*a |
#6 Sep 01 2013 at 8:26 AM Rating: Decent
11 posts
2nd morning in a row login servers have been down. can't play this game no matter what time it is
#7 Sep 01 2013 at 8:30 AM Rating: Default
**
639 posts
There's also some error that's asking to verify security tokens. But even after verified over and over, and password switched, it doesn't update itself. And being the weekend and closed customer service doesn't help.
#8 Sep 01 2013 at 8:31 AM Rating: Decent
16 posts
Everything is sluggish for me as well. It keeps giving me a error "servers are not responding"
#9 Sep 01 2013 at 8:36 AM Rating: Good
This morning does seem to be a little weird.
____________________________
Blog: http://robertcrist.me/

Current: FFXIV | EVE Online (again)
Former: FFXI | The Matrix Online (FOREVER!!!) | STO | SW:TOR | EQ2 | WoW | Florensia | RF Online

FFXI :: Valefor :: Dareknight, Darexius
FFXIV :: Valefor :: Dare Knight
EVE Online :: Dare Knight, Hazel Knight, Rex Knight
#10 Sep 01 2013 at 2:53 PM Rating: Decent
Scholar
*
53 posts
No biggie. Couldn't connect to server lobby this morning. Can't find the NA/EU server list now. Bah
#11 Sep 01 2013 at 2:57 PM Rating: Decent
Scholar
***
1,755 posts
I think the fact that it took me an hour to login at 4am is a good indication of how I'm not going to be able to login today -_-
I got dropped when I zoned earlier and 2 hours no luck so far :P
____________________________
Dwayna
75WHM 75BLM
94+2 Clothcraft
Lakshmi
#12 Sep 01 2013 at 2:59 PM Rating: Decent
Maybe the login issues are demographic restrictions. I had the 1017 server full at 10am PST. I let it sit at the character screen for 5-8 mins then clicked again and was in a que ~117 people; been in for 3 hours now. No issues at all.
____________________________
FFXIV Character, Trixi Athensa
[ffxisig]199948[/ffxisig]
#13 Sep 01 2013 at 2:59 PM Rating: Decent
*****
16,127 posts
ZiGG wrote:
I think the fact that it took me an hour to login at 4am is a good indication of how I'm not going to be able to login today -_-
I got dropped when I zoned earlier and 2 hours no luck so far :P


I've been at it since 11am here and it is now going on 4pm. I've not played at all since Wednesday.



"Reborn" indeed.


-NW
____________________________
The Pessimist: A person who looks both ways before crossing a one-way street.
#14 Sep 01 2013 at 3:01 PM Rating: Decent
11 posts
Broke my 1017 record today. Off work early and it's been an hour and 10 minutes spamming login. Going to slow the pace down and see what happens
#15 Sep 01 2013 at 3:08 PM Rating: Decent
mhinferno wrote:
Broke my 1017 record today. Off work early and it's been an hour and 10 minutes spamming login. Going to slow the pace down and see what happens

Instead of spamming the login server, try just waiting at the character selection screen for ~ 10 mins. See if that changes anything.
____________________________
FFXIV Character, Trixi Athensa
[ffxisig]199948[/ffxisig]
#16 Sep 01 2013 at 3:08 PM Rating: Decent
Avatar
**
728 posts
I'm getting 2002s 10102s and 1017s. A week after launch I'm still spending 5+ hours attempting to log into the game that I paid for. It's even worse now. I was logged in, got 90000ed like i do every day when i zone. Now Instead of sitting there for hours spamming the A button I'm spending 3 minutes doing so before being unable to obtain the servers for 20 minutes.

Add that to my g/f not getting her CE items b/c it made her create a second account without any sort of directions. No ticket response, three days after their 48 hour time period.

____________________________
FFXI: DamienSlvrblade Race: Elvaan Nation: San d'Oria Server: Sylph 2002-2007, Phoenix 2012
PUP WHM PLD MNK BLU BST SAM WAR BLM 99 BRD THF NIN DNC SMN RDM 50+

FFXIV: Damien Scott Race: Duskwight Elezen GC: Limsa Lominsa Server: Ultros
DoW GLA50 ACN50 PUG50 MAR 50 Rest30+
DoH/DoL All 40+
#17 Sep 01 2013 at 3:53 PM Rating: Excellent
DamienSScott wrote:
I'm getting 2002s 10102s and 1017s. A week after launch I'm still spending 5+ hours attempting to log into the game that I paid for. It's even worse now. I was logged in, got 90000ed like i do every day when i zone. Now Instead of sitting there for hours spamming the A button I'm spending 3 minutes doing so before being unable to obtain the servers for 20 minutes.

Add that to my g/f not getting her CE items b/c it made her create a second account without any sort of directions. No ticket response, three days after their 48 hour time period.



In SE's defense, they made the fact that you're creating a new service account VERY obvious... Big ol' + sign and a summary screen at the end.
____________________________
Blog: http://robertcrist.me/

Current: FFXIV | EVE Online (again)
Former: FFXI | The Matrix Online (FOREVER!!!) | STO | SW:TOR | EQ2 | WoW | Florensia | RF Online

FFXI :: Valefor :: Dareknight, Darexius
FFXIV :: Valefor :: Dare Knight
EVE Online :: Dare Knight, Hazel Knight, Rex Knight
#18 Sep 01 2013 at 4:04 PM Rating: Decent
Scholar
***
1,658 posts
90000 errors while some Are SE fault they are disconnect errors and could be on your side like bad isp, bad router, wireless etc.
____________________________
FFXI: Nashred
Server: Phoenix

FFXIV : Sir Nashred
server: Ultros
Reply To Thread

Colors Smileys Quote OriginalQuote Checked Help

 

Recent Visitors: 56 All times are in CST
scchan, Anonymous Guests (55)