Forum Settings
       
Reply To Thread

Can't seem to get my free digital download as a 1.0 owner Follow

#1 Sep 07 2013 at 2:51 PM Rating: Default
Avatar
*
51 posts
Hey yall,

I played FFXIV 1.0 and registered my copy way back in the day.

I still have the copy and registration code. When I downloaded the FFXI client from here http://na.finalfantasyxiv.com/lodestone/topics/detail/607fcd5b2c7eca6ff3e9e9b097d1f1fdcc37b4db

I got it on my PC. After getting it on my PC and launching it I selected "I already have an account" typed in my account info and it asked for my Registration code. After typing in the code it says "That registration code is already in use" .... well Duh! It's in use in the same account that I am logged into!

Am I doing something wrong? I am trying to get the PC client.



Thanks!
#2 Sep 07 2013 at 2:56 PM Rating: Good
Scholar
****
4,503 posts
You dont need to register your key if you have the right installer.

You just need to login to your SE account, and the game will recognize that you are already registered. I never had to input my key from 1.0 anywhere.

This is the latest installer for the release, maybe try that? http://gdl.square-enix.com/ffxiv/inst/ffxivsetup.exe
____________________________
[XI] Surivere of Valefor
[XIV] Sir Surian Bedivere of Behemoth
http://na.finalfantasyxiv.com/lodestone/character/2401553/
#3 Sep 07 2013 at 8:23 PM Rating: Decent
Avatar
*
51 posts
Yeah it doesn't help. I keep getting the registration code window after I log in. Is there anything I have to do to prove that I had FFXIV 1.0?
#4 Sep 07 2013 at 8:39 PM Rating: Good
Scholar
***
1,948 posts
Have you logged in to Mogstation and activate the service?
____________________________




#5 Sep 07 2013 at 10:00 PM Rating: Decent
Avatar
*
51 posts
I went to enter bonus code on the mogstation and it said "The entered code has already been registered."
#6 Sep 07 2013 at 11:18 PM Rating: Decent
Avatar
*
51 posts
I guess I'll keep playing on PS3 for a few weeks and give SE a call once the rush of new players dies down to get some assistance with this.

#7 Sep 09 2013 at 11:16 AM Rating: Decent
1 post
Alazardragoonz,
I'm having the same issue. I submitted a ticket on Friday(9/6) and am awaiting a response. Saturday(9/7) I received a confirmation email saying they will get back to me in 2 business days. I hope they respond that fast. From what I've read online, it might be more like 2 business weeks.

My Registration Status says: Not Registered
I've checked my only other email address and in junk mail. I've never received another email with a code.
Under Select Service, I have both FF11 and FF14.
If I select FF14 it brings me to the Mog Station where it asks me to create a new service account. If I enter the registration code there, I get the same 'code already in use' message. I did not participate in the beta.
Reply To Thread

Colors Smileys Quote OriginalQuote Checked Help

 

Recent Visitors: 110 All times are in CDT
Anonymous Guests (110)