Forum Settings
       
Reply To Thread

Suddenly getting repeat error 90000Follow

#1 Sep 10 2013 at 10:11 AM Rating: Good
Scholar
Avatar
***
2,536 posts

So I was playing the game as usual until about 30 minutes ago, when I got error 90000 disconnection.

I log back in, and immediately get R0 followed by error 90k again. And this is happening every time I log in. Immediate R0 and 90k.

I tried rebooting my computer and router, but the problem still persists.

Anyone else getting this?
____________________________
FF11 Server: Caitsith
Kalyna (retired, 2008)
100 Goldsmith
75 Rng, Brd
Main/Acc
Exp/Hybrid
Str/Attk
Spam/Others
#2 Sep 10 2013 at 10:35 AM Rating: Good
Could be a router issue. the only time my computer does that is when the "lease" is up on the connection and its restored. If anything reboot the DSL or Cablemodem and router. See if that helps.

Arthur
____________________________
AFTERMATH FREE COMPANY (Hyperion)
Join Today!
#3 Sep 10 2013 at 11:10 AM Rating: Excellent
Avatar
***
2,550 posts
Only times I ever had 90000 was when my ISP decided that 4pm was an appropriate time every other day to decide to stop providing internet service for an hour.
____________________________
Character Name: Valk Ayree
Server: Lamia; Free Company Leader - The Swarm (Swarm)
http://na.finalfantasyxiv.com/lodestone/character/1746889/
- Blue Mage? FTW? -
#4 Sep 10 2013 at 11:39 AM Rating: Good
Scholar
Avatar
***
2,536 posts
K, got back in. Rebooting the modem/router didn't help. Just had to wait a while.
____________________________
FF11 Server: Caitsith
Kalyna (retired, 2008)
100 Goldsmith
75 Rng, Brd
Main/Acc
Exp/Hybrid
Str/Attk
Spam/Others
Reply To Thread

Colors Smileys Quote OriginalQuote Checked Help

 

Recent Visitors: 72 All times are in CDT
Karlina, Thayos, Anonymous Guests (70)